; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Și mai mult fotbal la Pro TV și Pro X! Posturile Pro vor transmite în exclusivitate EURO 2020

24 August 2017

În perioada 2018 – 2022, peste 40 de meciuri ale echipei naționale de fotbal a României vor putea fi urmărite în direct la Pro TV și Pro X (fostul Sport.ro), anunță Pro TV într-un comunicat (foto: Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, dând vestea la conferința de presă Pro TV din 24 august).

Nou înființata Liga Națiunilor, jocurile de calificare la EURO 2020 și meciurile pentru calificarea la Cupa Mondială 2022 vor ține suporterii în fața televizoarelor. PRO TV și PRO X vor difuza în exclusivitate Campionatul European de Fotbal 2020, cu 45 de meciuri transmise de PRO TV și 6 de PRO X.

Rezultatele de audiență obținute la EURO 2016 ne-au cerut practic să țintim extinderea parteneriatului cu UEFA și competițiile sale. Pro TV devine casa echipei naționale de fotbal începând din toamna lui 2018. Aici vom trăi împreună speranțele de calificare, aici ne vom bucura de organizarea la București a EURO 2020TM. Toată România vede România la PRO TV între 2018 și 2022. Și toată Europa va vedea România, ne va vedea țara, la EURO 2020. Bucurați-vă de fotbal!', a declarat Costi Mocanu, Corporate Affairs Director PRO TV.

Tot în anul 2020 se sărbătoresc 60 de ani de la disputarea primului Campionat European de Fotbal, iar UEFA a decis să marcheze aniversarea prin organizarea, pentru prima dată în istorie, a turneului final EURO în mai multe țări, nu numai într-un singur stat, așa cum se întâmpla în mod tradițional. Patru dintre aceste meciuri, dintre care și un meci din optimi, se vor disputa la București, iar dacă se califică, România va juca două partide pe teren propriu, pe Arena Națională, iar Pro TV va transmite live aceste meciuri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare