; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fotbal cu cantec

21 July 2008

Incepe Liga I. Incepe sa emita si Gsp tv. Si Gsp tv 2, 3 si 4. Dar Liga I se numeste Realitatea si nu va fi vazuta, la inceput, decat de abonatii RCS si Digi TV. Super-echipa postului mosteneste astfel tensiunile din jurul Ligii.

Noul sezon al Ligii I la fotbal incepe pe 26 iulie. Cu o zi inainte, va debuta Gsp tv, a cincea statie din trustul Intact si principalul difuzor al partidelor castigate, prin licitatie, de Antena 1 si operatorul de cablu RCS. Insa imprejurarile in care incepe acest nou sezon din prima divizie sunt dintre cele mai neobisnuite. Asta pentru ca, desi difuzata de Antena 1 (doar prima optiune) si Gsp tv, Liga I poarta numele Realitatii si este disponibila, deocamdata, doar abonatilor RCS si Digi TV. Mai mult, Gsp tv are din start inca trei “surori”, numerotate de la 2 la 4, pentru a prelua meciurile care se vor suprapune in programul elaborat de “Liga lui Mitica”. Pentru faptul ca a permis asocierea Realitatii TV, printr-un contract de imagine, cu Liga I (contra unei sume de 7,3 milioane de euro pe cinci sezoane) si pentru felul in care a organizat programul partidelor, Intact a strigat “fault” la presedintele LPF Mitica Dragomir.

Anda Banu, incantata de potentialul Gsp tv
Echipa postului va fi subordonata lui Radu Naum, sef pe tot ce inseamna sport in Intact, fie ca e vorba de Antene sau de Gsp tv. Printre transferurile de marca se numara Anda Banu si Emil Gradinescu, de la TVR, si Costin Stucan, venit din Sport.ro. Gradinescu li se va alatura lui Bogdan Cosmescu (tot fost TVR) si Andrei Vochin in boxa comentatorilor, in timp ce Stucan a primit principalul talk-show al postului, “Contraatac”.

“Gsp tv inseamna de fapt doua echipe puternice intr-una singura: echipa reunita pentru noul proiect si echipa de la gsp. Cred ca Gsp tv va demonstra repede ca nu e doar o televiziune care transmite meciurile din Liga I, ci un post cu atitudine”, spune Costin Stucan. Noua sa colega, Anda Banu, este la randul ei foarte optimista in privinta potentialului unui post care poarta numele celui mai puternic cotidian sportiv autohton: “Gsp tv si-a facut o echipa cu adevarat de Liga Campionilor, oameni importanti, nume mari in presa au acceptat provocarea lansata de post”. Ce le mai ofera televiziunea fanilor sportului? “O mare dorinta de informare profesionista si corecta a telespectatorilor si spectacol total la meciurile din Liga I, asta doreste sa realizeze Gsp tv. Suporterii vor avea acces la informatii proaspete din toate sporturile, nu doar din fotbal”. La trecutul mare al oamenilor care alcatuiesc echipa postului, Anda vede “mare viitor”: “Sunt sigura ca mai devreme de un an, Gsp tv va fi numarul unu pe piata audioviziuala de profil din Romania”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare