; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Weinstein

Fostul producător de la Hollywood Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

12 March 2020

Fostul producător de la Hollywood Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Avocaţii lui Harvey Weinstein, găsit vinovat de viol și agresiune sexuală, ceruseră pentru clientul lor pedeapsa minimă, de 5 ani în închisoare. Apărătorii îşi motivează solicitarea prin „căderea monumentală în dizgraţie' deja suferită de clientul lor.

Juraţii au stabilit vinovăţia lui Weinstein în cazul a două capete de acuzare: agresiune sexuală, care atrage condamnare între cinci şi 25 de ani în închisoare, şi viol, pedepsit de la închisoare cu suspendare până la 4 ani după gratii, notează CNN.

„Chiar simt o remușcare pentru această situație', a spus fostul producător de la Hollywood, cu vocea abia auzită, în timp ce s-a adresat instanței înainte de pronunțarea sentinței. „O simt profund în inima mea. Îmi voi petrece timpul cu adevărat grijuliu și încercând într-adevăr să fiu o persoană mai bună. Sunt total confuz', a adăugat Weinstein, care a venit în sala de judecată într-un scaun cu rotile și cu cătușe la mâini. În cazul în care ar fi fost găsit vinovat la toate capetele de acuzare, Weinstein ar fi riscat pedeapsa cu închisoarea pe viață.

Peste 80 de femei, printre care actrițe precum Angelina Jolie, Salma Hayek si Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariției, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol in The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare