; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foştii membri Divertis revin pe scenă după 10 ani

11 February 2013

După mai bine de un deceniu de la ultima apariţie live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în faţa publicului. Spectacolul “Distractis Show – Nemuricii” va avea loc la sfârşitul lui martie.

Foştii membri ai grupului Divertis îşi propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratând subiecte actuale cu satiră elegantă şi umor inteligent şi, desigur, cu maturitatea acumulată în cei 30 de ani de carieră.

O primă reprezentaţie va avea loc chiar primăvara aceasta, pe 31 martie, la Sala Radio din Bucureşti, sub numele Distractis Show – Nemuricii.

Reuniţi sub numele de Distractis, foştii membri Divertis se întorc pe scenă, readucând scheciurile inteligente aproape de public. Va fi o reîntoarcere la stilul care i-a consacrat pe Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Valentin Gora, Doru Pârcalabu şi Silviu Petcu, transformându-i în cel mai îndrăgit grup umoristic al scenei româneşti.

“Distractis Show – Nemuricii” va fi o reiterare a show-urilor care umpleau până la refuz sălile de spectacol la începutul anilor 90, înainte ca grupul să-şi mute „sediul central' pe canalele tv.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare