; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Masterchef ed 8_1

Foştii finalişti “MasterChef” dau teste actualilor concurenţilor

06 May 2014

Diseară, de la ora 20.30, la Pro TV, concurenţii MasterChef' vor sta faţă în faţă cu finalişti ai primelor două sezoane ale show-ului culinar.

masterchef ed 8_1

Aida Parascan şi Petru Buiuca, dar şi Bogdan Dexter' Alexandrescu, Mimi Nicolae, Victor Nemeş, Alexandru DArtagnan' Petricean, Sidia Sissoko şi Andreea Moldovan se reîntorc la MasterChef' cu misiunea de a le da de lucru concurenţilor din acest sezon.

Întâlnirea va fi una specială, mai ales că revenirea la MasterChef' este mereu însoţită de emoţii, chiar dacă de data aceasta foştii concurenţi nu mai sunt presaţi de tensiunea concursului. Fiecare dintre finaliştii primelor două sezoane îşi va arăta măiestria în arta culinară şi va încerca să ofere un plating care să arate cât de mult a evoluat.

masterchef ed 8_2

Concurenţii acestui sezon vor fi impresionaţi de farfuriile care se vor perinda prin faţa lor şi vor primi cu exclamaţii de uimire şi, în acelaşi timp, teamă sarcina juraţilor: aceea de a reproduce platingurile invitaţilor. Cum se va desfăşura întreaba probă, dar şi cine va intra la Testul sub presiune, veţi afla diseară, de la 20.30, la MasterChef'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare