; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana ghita si maria survivor romania 2021

Foștii concurenți de la „Survivor” au pus punctul pe „i”: „Ne întoarcem cu aceleași tensiuni, aceleași certuri”

08 July 2021

Înainte de Marea finală a show-ului de la Kanal D, foștii concurenți de la „Survivor România' 2021 vor reveni în Republica Dominicană. Se pare că aceștia nu au reușit să depășească tensiunile dintre ei deși s-au întors acasă de ceva vreme, scrie kanald.ro.

Invitată în platoul „Teo Show', împreună cu alți coechipieri din echipa Războinicilor, Roxana Ghiță a mărturisit că tensiunile dintre cele două echipe nu au fost aplanate după revenirea în România. Roxana a mai dezvăluit că foștii concurenți din show-ul de la Kanal D au un grup de WhatsApp, unde ei țin legătura. Cu toate acestea, deși țin legătura în mediul online, atmosfera din grupul acela nu este deloc una nostalgică.

„Mă sperie puțin… avem un grup cu toți cei care ne întoarcem. Cumva, există deja tensiuni. S-a întâmplat ca foști concurenți să se certe pe el. Efectiv, mă întorc la Survivor, în Dominicană cu aceleași tensiuni, cu aceleași certuri și mi se pare aiurea cum, în atâtea luni… Mi-e groază de drum”, a mărturisit Războinica.

Opinia Roxanei a fost completată și de Maria: 

„Să ajungem în aeroport, să vezi acolo circ, și de-o parte și de alta.'

De la ce a pornit cearta dintre foștii concurenți „Survivor'

Potrivit sursei citate, conflictul a pornit de la declarațiile făcute în spațiul public de concurenții eliminați din concurs, lucru care i-a deranjat pe alții dintre ei. 

„Acum trebuie să se întâlnească oamenii față în față, să își clarifice lucrurile. Acesta e momentul', a explicat și Maria.

Sâmbăta aceasta, pe 10 iulie, are loc Marea Finală a emisiunii „Survivor România'. Cu această ocazie, toți cei 41 de sportivi care au făcut parte din cele două echipe în acest sezon au fost invitați să revină în Republica Dominicană.

Sursa foto: Captură ecran
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare