; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolas Cage

Fosta soţie a lui Nicolas Cage îi cere bani pentru cele patru zile de căsnicie. Care e motivul

25 April 2019

Fosta soţie a lui Nicolas Cage, cosmeticiana Erika Koike, îi pretinde actorului o indemnizaţie pentru cele patru zile cât au fost căsătoriţi, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

După scandalul provocat de nunta „fulger' dintre Nicolas Cage şi cosmeticiana Erika Koike într-un weekend nebun în Las Vegas, mass-media informează despre un nou episod după ce actorul a solicitat divorţul sau anularea căsătoriei. Potrivit portalului TMZ.com, cea care i-a fost soţie timp de patru zile a spus că acceptă divorţul, dar nu va admite ca valabil argumentul stării de ebrietate prezentat de Cage pentru a justifica impulsivitatea care i-a determinat să ajungă la altar.

Din acest motiv, cosmeticiana pretinde o indemnizaţie şi achitarea costurilor de proces, deoarece – potrivit ei – a pierdut oportunităţi de muncă în timpul acestei relaţii, iar reputaţia ei a fost ştirbită de acest scandal. Cuplul s-a căsătorit la 28 martie, într-un weekend, sub efectele alcoolului. Nicolas Cage a cerut după patru zile anularea căsătoriei, argumentând lipsa de conştienţă în timpul cununiei. În momentul oficializării cununiei cei doi au avut o discuţie foarte aprinsă, notează The Daily Mail. 

„Actorul nu înceta să strige că ea o să-i fure toţi banii şi că fostul ei partener este dependent de droguri', potrivit martorilor prezenţi la tribunal. În timp ce Koike i-a răspuns: „N-ai decât să bei, nu eu îţi cer să faci asta', a declarat un martor prezent la biroul de eliberare de licenţe matrimoniale din comitatul Clark, de care aparţine Las Vegas.

Un alt argument invocat de Erika Koike pentru a cere această indemnizaţie este faptul că Nicolas Cage i-a cerut să reia relaţia, la câteva zile după anularea căsătoriei. Acest lucru ar însemna, potrivit ei, că relaţia lor este încă legitimă. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare