; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen de la Salciua despre impacarea dintre ea si Culita Sterp „Atunci nu credeam insa...” 2

Fosta soție a lui Culiță Sterp („Survivor România”): „Când se va întoarce de la Survivor sper…”

02 February 2021

Într-un interviu acordat emisiunii „Teo Show' (Kanal D), fosta soție a faimosului de la „Survivor România', Carmen de la Sălciua, a vorbit despre Culiță Sterp și despre cum a marcat-o divorțul de el. 

În acest moment Culiță are o altă parteneră alături de care așteaptă și un copil. Se pare că, potrivit spuselor fostei soții, aceasta a fost prezentă la nunta lor, iar Carmen a povestit că se aștepta ca cei doi să aibă un copil:

„Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta, pentru că ei au o relație de ceva vreme. Eu știam că, Culiță își dorea copii și îl felicit atât pe el, cât și pe ea, pentru că un copil este o binecuvântare. Sper să fie fericiți, sper ca atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba! Să fie un bărbat fidel, de casă și să aibă grijă de familia lui', a spus Carmen. 

Pentru artistă, actuala parteneră a fostului soț nu este o străină:

„Ea a fost și la nunta noastră și la nunta Ilenei (sora lui Culiță n.r), nu am speculat nimic pentru că la acel moment noi eram împăcați și ne era foarte bine și nu am avut timp să mă uit la fiecare invitat ce privire are față de soțul meu. El este un bărbat iubit și curtat de foarte multe femei. Ceea ce ne-a separat pe noi a fost faptul că el se bucura foarte tare de chestia asta și uneori chiar acționa'. 

Deși divorțul lor este un subiect închis, Carmen a spus că a afectat-o foarte mult despărțirea:

„M-a făcut să am anumite blocaje pentru că un divorț este un lucru destul de greu. Eu am crezut că va fi simplu, am crezut că va fi o despărțire oarecare, însă nu a fost așa pentru că am iubit. Mi-am dorit o căsnicie și lucrurile nu au stat așa, dar viața merge mai departe'. 

Căsătoria dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua a durat un an de zile. Cei doi au divorțat în toamna anului 2018 și s-au împăcat pentru o scurtă perioadă de timp în 2019. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare