; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fosta Miss Univers Alicia Machado

Fosta Miss Univers Alicia Machado şi-a făcut dublă mastectomie

23 January 2014

Fosta Miss Univers Alicia MachadoAlicia Machado (fostă Miss Univers şi actriţă de telenovele) a şocat pe toată lumea când a declarat, de curând, celor de la People en Español': Trebuie să vă spun că anul acesta nu mi-am pus nici o dorinţă, pentru că anul trecut am avut cancer'.

Ulterior, ea a povestit că pentru a învinge cancerul la sân a apelat la o dublă mastectomie şi le sfătuieşte pe toate femeile să-şi facă un control periodic, chiar dacă au un regim de viaţă sănătos. De asemenea, Alicia (37 de ani) le îndeamnă pe toate tinerele care vor să-şi pună implanturi cu silicon să fie foarte atente când îşi aleg clinica şi doctorul pentru că pot face complicaţii.

Alicia a descoperit că este bolnavă după ce i s-a făcut rău pe platourile de filmare ale telenovelei La Madame', în care a jucat anul trecut. Ea i-a emoţionat pe toţi colegii de breaslă când şi-a rugat fanii de Twitter să se roage pentru a învinge boala.

Actriţa a mai declarat că, tot pentru siguranţa ei, nu se va mai întoarce în ţara natală, Venezuela, după ce Monica Espear, a fost asasinată pe autostradă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare