; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim Kardashian si Kanye West

Fosta lui Kanye vorbeşte despre Kim Kardashian

22 January 2013

Deşi relaţia dintre faimosul rapper şi mondena americană poate părea ciudată pentru unii, o femeie care a ieşit cu Kanye West vreme de doi ani spune despre Kim Kardashian că se potriveşte brand-ului' fostului ei iubit.

Brooke Crittendon, o actriţă aspirantă care a avut o relaţie cu West între 2004 şi 2006 a vorbit pentru tabloidul englez The Sun' despre idila lui cu Kim, explicând că: Pentru Kanye, ce altă femeie în afară de Kim există?'.

Mai sunt Halle Berry, sau J. Lo, sau Beyonce, dar toate sunt luate. Ea se potriveşte brand-ului. A fi de neatins înseamnă şi a avea ce alţi oameni vor. E ca şi cum ai spune «toată lumea o vrea pe ea şi ea mă vrea pe mine». Asta are sens în lumea lui Kanye', a adăugat Crittendon.

Ea mai crede că West, apreciat de critică, dar şi criticat pentru extravaganţele sale, e pe cale să se aşeze la casa lui cu Kim (alături de care aşteaptă primul său copil) datorită influenţei unui alt rapper celebru, Jay-Z. Îl admiră şi sunt foarte apropiaţi. De-a lungul anilor, Jay a fost un model pentru el'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare