Homepage  / Vedete străine

Fosta iubită a lui Matthew Perry rupe tăcerea. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu celebrul actor din „Prietenii tăi” cu câteva luni înainte de a muri

Fosta iubită a lui Matthew Perry rupe tăcerea. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu celebrul actor din „Prietenii tăi” cu câteva luni înainte de a muri
11

de Cristina Țapu,

Kayti Edwards, fosta iubită a lui Matthew Perry, și-a exprimat câteva gânduri după vestea despre moartea actorului din „Prietenii tăi”. Chiar dacă cei apropiați de la Hollywood au afirmat că Perry nu mai consumase alcool sau droguri în ultimele luni, Kayti susține că problemele lui Matthew nu erau de domeniul trecutului.

Fosta iubită a lui Matthew Perry rupe tăcerea

Ea a declarat că existau semne că actorul a început să recidiveze în consumul de substanțe interzise înainte de a fi găsit mort în cada cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. La momentul respectiv, nu s-au găsit droguri acolo și nu existau indicii care să sugereze o sinucidere. Cu toate acestea, anchetatorii au confirmat ulterior că au descoperit „antidepresive și medicamente anti-anxietate” în locuința actorului.

Kayti, care a avut o relație cu Matthew în 2006, a afirmat că există multe semne care sugerează că dependența sa pentru substanțele interzise revenise înainte de trecerea acestuia în neființă.

Consumul de droguri al lui Matthew s-ar fi agravat cu câteva luni înainte de moartea acestuia

Jennifer Aniston, devastată după moartea lui Matthew Perry Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Nimic nu se leagă. Sunt o mulțime de lucruri care nu au sens. Nu cred că s-a înecat pur și simplu în jacuzzi. Nu e corect. Îl cunosc pe Matthew și știu că nu ar fi putut să se înece pur și simplu. Cred că începuse să ia pastile cu o săptămână înainte de tragedie.

Au spus că la fața locului nu au fost droguri, ceea ce nu mă surprinde, pentru că nu le-ar fi lăsat la vedere oricum. Era paranoic, așa că nu există nicio dovadă.”, a declarat ea pentru The Sun, adăugând: „Chestia cu Mattman nu era ceva ce făcea atunci când era treaz. Mattman ieșea atunci când era sub influența drogurilor și se simțea invincibil. Îmi aduc aminte că în perioada când eram împreună, dacă se îmbolnăvea și îl rugam să-și ia pastilele îmi spunea: „Nu. Sunt Mattman”, a povestit aceasta.

Kayti a adăugat că actorul avea o „obsesie pentru apă” în timpul perioadelor de consum de substanțe. „Odată, vecinul său din Hollywood Hills l-a găsit pe Matthew gol în piscina lui. A trebuit să merg acolo și să-l scot din piscina vecinului său. Avea o chestie cu apa când se droga. Întotdeauna a vrut să fie în piscină sau în jacuzzi”, a povestit aceasta.

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie, într-un jacuzzi din propria casă

Matthew Perry a fost un actor canadian-american cunoscut în special pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul sitcom Friends”. Perry a avut o carieră prolifică în televiziune și film, fiind implicat în numeroase proiecte de succes.

Pe lângă activitatea în domeniul filmului, el obișnuia să vorbească adesea despre provocările sale personale legate de dependența de substanțe. De-a lungul timpului, el a venit în sprijinul campaniilor de conștientizare și tratament al dependenței.

Certificatul de deces, obținut de mai multe publicații, inclusiv E! News, dezvăluie că actorul a murit la ora locală 4:17 p.m. sâmbătă, 28 octombrie, fiind găsit inconștient în cada cu hidromasaj. Medicii legiști au efectuat autopsia, însă cauza morții nu a fost încă anunțată. Certificatul de deces va fi actualizat odată ce se stabilește cauza.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton