; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor amna

Fostă concurentă de la „Survivor România”, mesaj dur pentru cei care o acuză că a mințit

12 April 2021

În urmă cu câteva zile anunța de pe patul de spital că a fost infecată cu coronavirus, la scurt timp după revenirea sa din Republica Dominicană.

Amna, căci despre ea este vorba a rămas înmărmurită de răutatea persoanelor care au acuzat-o că minte că este infectată cu virusul care de un an de zile a lovit întreaga lume. Cântăreața a decis să le răspundă și să spună că nu a mințit în privința stării sale de sănătate. 

„Ăsta este ultimul lucru pe care mi-l doream: să stau de vorbă despre așa ceva în momentele astea, dar efectiv, de ieri, de când am făcut postarea, numai „prieteni' de genul ăsta, printre mesajele foarte frumoase, sunt și acești oameni care nu cred că eu sunt bolnavă, care cred că totul e o înscenare. În primul rând, sunt niște acte care dovedesc asta, în al doilea sunt niște niște doctori care se ocupă de mine. Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva', a transmis Amna pe rețelele de socializare.  „Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc. Vă vine să credeți sau nu, chiar și oamenii ăștia au probleme și vă datorăm o bucată din viața noastră, nu să fim falși și să se ne prefacem că tot timpul este totul roz. Ba din contră, eu în locul vostru aș aprecia sinceritatea și transparența. (…) Vă doresc multă sănătate, mai ales celor care pun la îndoială cuvântul meu. Vă doresc din tot sufletul să nu vă lovească acest COVID, pentru că nu aș vrea să simțiți cât de nasol este', a adăugat Amna.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de AMNA (@amnamusic)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare