; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandra Echeverria   La fuerza del destino (4)

Telenovela „Forța destinului”, cu Sandra Echeverria, din nou la Acasă

07 February 2014

Începând de astăzi (7 februarie), telespectatorii Acasă vor putea urmări o telenovelă în ale cărei roluri principale vor apărea Sandra Echeverria și David Zepeda. Telenovela va fi difuzată de vineri până duminică, de la ora 22.30.

„Forța destinului' a fost desemnată „cea mai bună telenovelă' a anului 2012. Serialul, care a cucerit inimile a milioane de telespectatori din fiecare țară unde a fost difuzat deja, a strâns în palmares cinci statuete foarte importante.

Protagonista Sandra Echeverria a obținut trofeul Cea mai bună actriță' pentru rolul Luciei din Forța destinului'.

Lucia este o femeie emancipată, independentă, a studiat psihologia încă din copilărie, iar povestea vă asigur că va cuceri telespectatorii de la primul episod', mărturisește actrița.

Cel mai talentat antagonist a fost desemnat Juan Ferrera, actorul din distribuția telenovelei Forța destinului', care a mulțumit publicului pentru sprijinul pe care i l-au oferit.

Delia Casanova a ridicat Premiul de Excelență', iar actrița a mulțumit familiei sale, colegilor de pe platoul de fimare și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție de la La Fuerza del Destino'.

Lucia Mendez și Eduardo Santamarina au anunțat premiul Cel mai bun scenariu', iar trofeul a fost desemnat tot telenovelei Forța destinului'.

Cu 5 premii „Tv y Novelas', o distribuție de excepție, o poveste originală și locații de filmare impresionante, serialul va fi difuzat de la ora 22.30, la Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare