; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Fort Boyard”

„Fort Boyard” are prezentatori: Paul Ipate și Octavian Strunilă, gazdele show-ului de la Pro TV. Primele declarații!

27 June 2017

Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt pregătiți pentru o nouă aventură de proporții: „Fort Boyard', emisiune despre care TVmania scris aici că va intra în grila Pro TV. 

Cei doi actori sunt gazdele show-ului care a creat istorie în industria divertismentului și a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume. Paul și Octavian le vor prezenta românilor vedete din showbiz-ul autohton, pregătite să își depășească limitele și să-și demonstreze rezistența, dar și umorul, în probe și situații surprinzătoare din fortul situat în strâmtoarea Pertuis dAntioche.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, unul dintre concurenții show-ului va fi Mihaela Rădulescu, pe care ați văzut-o recent pe micile ecrane în calitate de jurat al show-ului „Românii au talent' și gazdă a emisiunii „Uite cine dansează!'.

'Aștept cu nerăbdare lansarea Fort Boyard, pentru că a fost emisiunea copilăriei mele. O urmăream cu sufletul la gură în anii ’90. Acum, faptul că o prezint mi se pare ireal. Este împlinirea unui vis!', a declarat Octavian Strunilă.

'Experiența Fort Boyard este de-a dreptul fascinantă! Mi se pare incredibil că am pășit în locul acela, de unde a pornit toată această nebunie. Noi ne-am distrat, ne-am minunat de tot ce se întâmpla acolo, am stat cu sufletul la gură și am fost martorii unor experiențe unice. Sperăm ca și oamenii de acasă să se uite și să își amintească cu drag de Fort Boyard.', a completat Paul Ipate.

Paul Ipate și Octavian Strunilă s-au pregătit intens pentru a ghida cât mai bine celebritățile care au răspuns afirmativ acestei provocări și pentru a le ajuta să treacă cu brio prin cele mai dificile probe.

Cum se vor descurca cei doi prezentatori alături de personajele din „Fort Boyard', precum Pere Fouras, Passe Partout, Passe Temps și mulți alții, vom vedea la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare