; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Formația The Amsterdams dă startul la MTV Unplugged

15 September 2012

Toamna asta, MTV România a pregătit pentru fanii muzicii de calitate o nouă producție proprie. DJ Hefe (Alternative Nation') va prezenta, începând de duminică, 16 septembrie, și MTV Unplugged, singura emisiune de profil din România.

La jumătatea anilor ‘90, emisiunea MTV Unplugged era mândria postului MTV fiind considerata drept cea mai importantă emisiune muzicală din lume. Acolo au avut loc o grămada de concerte memorabile, iar piesele cântate în acel decor și în maniera acustică au avut parte de un succes răsunator', a spus DJ Heffe.

Trupa care dă startul primei ediții este The Amsterdams. Formația va prezenta 45 de minute de concert 100% Unplugged, expunandu-si live calitățile pentru care a fost remarcată de casele de impresariat din străinatate, până acum trupa concertând deja în toată Europa și fiind invitată  să performeze în deschiderea unor formații internaționale ca The Cranberries, Handsome Furs, Wolf Parade.

Duminică, 16 septembrie, fanii trupei și doritorii unor altfel de concerte nu trebuie să rateze MTV Unplugged, de la ora 22:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare