; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Folclorul reloaded

01 October 2007

TVR 1 intra in lupta audientelor de vineri seara cu o emisiune-concurs prezentata de Iuliana Tudor, axata pe muzica populara.

Se ascute concurenta pe tronsonul de vineri seara al televiziunilor generaliste. TVR nu a mai asteptat lansarea unui nou sezon din “Dansez pentru tine” de catre rivalii de la Pro TV si arunca deja pe piata, incepand cu vineri, 5 octombrie, o emisiune de divertisment cu care spera sa atinga audiente consistente. Este vorba de “O data-n viata”, un show construit dupa reteta clasica a competitiei intre vedete, la care se adauga un ingredient pe care l-am mai vazut si prin alte parti: cantecul popular. Iuliana Tudor, cunoscuta prezentatoare a emisiunii de muzica populara “O vedeta… populara”, va gazdui aceasta emisiune, fiind specialista in folclor a televiziunii publice. “Folclorul la TVR are alta imagine, alt continut, mult diferit de ceea ce prezinta televiziunile comerciale. Se pare ca asta simte si publicul, motiv pentru care ne alege intotdeauna”, ne ofera ea un argument pentru necesitatea unei astfel de emisiuni in prime-time.
Participantii la emisiunea-concurs a Iulianei Tudor vor fi actori, sportivi, creatori de moda, oameni de afaceri sau muzicieni. Ei va trebui sa treaca prin diferite probe care combina cantecul, dansul si umorul popular, iar marele test va fi duetul cu o vedeta a muzicii populare.

Vineri, 20.15, TVR 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare