; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Florin Zamfirescu ia plasă de la… Daniela Crudu

29 May 2012

În ediția de diseară a emisiunii Plasa de stele', victima lui Negru va fi Florin Zamfirescu care, la invitaţia unui fost student, va participa la un seminar pe tema Televiziunea creează modele?'. Ajuns acolo, studentul care i-a făcut invitaţia îi va spune că  are o invitată specială, despre care nici el nu ar fi bănuit că este atât de cultă: Daniela Crudu.

Pentru a-i dovedi că are dreptate, Daniela Crudu a fost rugată să răspundă la un test spontan, studenţii aflaţi la faţa locului punându-i fel de fel de întrebări de cultură generală, precum cui i-a fost dedicată poezia „Floare albastră', câţi ani a domnit Ştefan cel Mare' sau alte întrebări pe teme cât se poate de variate.

Urmărind cu atenţie fiecare răspuns, maestrul Florin Zamfirescu a rămas cu gura căscată văzând cum Daniela povesteşte cu lux de amănunte despre evenimente istorice şi nu numai cu o fluenţă extraordinară.

Ceea ce nu ştia însă întrăgitul actor, era faptul că în tot acest timp, Corneliu Vadim Tudor îi sufla în cască Danielei toate răspunsurile, plus picanterii şi detalii cunoscute de puţină lume.

Cum a evoluat întreaga farsă şi care au fost reacţiile victimei lui Negru, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20, la Plasa de stele.

corneliu-vadim-tudor

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare