Homepage  / Vedete româneşti

Florin Ristei și Naomi Hedman, la un pas de împăcare. Fotomodelul britanic a revenit în România la câteva luni după despărțire

Florin Ristei și Naomi Hedman, la un pas de împăcare. Fotomodelul britanic a revenit în România la câteva luni după despărțire
14

de Cristina Țapu,

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit acum câteva luni, surprinzând pe toată lumea. Recent, fotomodelul s-a întors în România, iar fanii sunt curioși să afle dacă cei doi s-au împăcat.

Naomi Hedman a revenit în România după despărțirea de Naomi Hedman

Florin Ristei, cunoscutul artist și coprezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a fost întotdeauna discret cu viața sa personală, dar recent a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare. Speak, colegul său de breaslă, a reușit să-l facă pe Ristei să se deschidă, iar acesta a recunoscut că s-a separat de Naomi Hedman după o relație de patru ani. Mai mult, artistul a mărturisit că fotomodelul revenise în țara natală. Iată că situați s-a schimbat, iar în prezent Naomi se află din nou în București, aproape de fostul său iubit.

Cu toate acestea, recent, Naomi Hedman a fost văzută într-un cartier exclusivist din nordul Capitalei, unde locuiesc numeroase vedete. Sursele CANCAN.RO au observat-o pe Naomi în timp ce căuta un apartament de închiriat.

Florin Ristei, despre despărțirea de Naomi Hedman (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Locația aleasă se află la câteva minute de studiourile Antenei, practic vizavi de locul unde Florin Ristei își desfășoară activitatea. Întrebarea care îi frământă pe fani este dacă cei doi s-au împăcat sau dacă Naomi își dorește doar să fie mai aproape de Florin Ristei. Până în prezent, nici Florin, nici Naomi nu au confirmat sau infirmat zvonurile privind împăcarea lor.

Florin Ristei îi este recunoscător fostei iubite

Invitat la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, Florin Ristei și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de Naomi Hedman. Florin a subliniat că întreaga experiență a fost una foarte dureroasă pentru el, dar una din care a învățat foarte multe. În plus, Florin a menționat că Naomi a fost femeia care i-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil, motiv pentru care îi este recunoscător.

Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-a vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit trei ani, eu n-aș fi făcut-o”, povestea Florin, cu doar câteva luni în urmă.

În cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”, moderat de Speak, Florin Ristei a dezvăluit că el și Naomi s-au logodit în decembrie 2020. Tot la podcastul lui Speak, în anul 2024, artistul dezvăluia că povestea dintre el și fotomodelul britanic a ajuns la final.

Sursă foto: Instagram Florin Ristei – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton