; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin ristei

Florin Ristei și iubita lui, Naomi, apariție surprinzătoare la nunta lui Dani Oțil. S-au logodit?

17 May 2021

Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, s-au numărat printre puținele persoane invitate la nunta lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu. Cei doi nu au trecut neobservați la evenimentul avut loc în acest weekend, în București.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de câteva luni: ei s-au cunoscut în timpul emisiunii „X Factor', Naomi fiind una dintre concurentele show-ului de la Antena 1, iar artistul fiind unul dintre jurații emisiunii.

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt logodnici?

Florin și Naomi au avut o apariție surprinzătoare la nunta colegului lor, Dani Oțil. Cei doi au făcut mai multe poze împreună, dar una singură a stârnit întrebări cu privire la o posibilă viitoare nuntă.

De la nuntă, Florin Ristei a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care își ține iubita în brațe și o mușcă de mână. Naomi purta pe inelul mâinii stângi un inel impresionat, lucru care ar putea însemna că Ristei a făcut marele pas și că cei doi s-au logodit deja, în mare secret.

„Acesta este inelul?', „Inelul de logodnă… Felicitări' au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii lui Ristei pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare