; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_8674

Florin Ristei s-a accidentat serios la picior, în Thailanda

01 February 2016

„Ca în filmele cu Bruce Willis, am rupt maioul de pe mine și am bandajat rana deschisă', povestește artistul.

IMG_8674

Florin Ristei, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea, din 13 februarie, în show-ul Te cunosc de undeva!', de data aceasta în calitate de invitat special, alături de colegii săi de la FreeStay, s-a accidentat destul de serios la picior, în recenta vacanță petrecută în Thailanda.

“În dimineața zilei de 18 ianuarie, pe versantul ce conectează regiunea Patong de regiunea Kamala, în Phuket, Thailanda, am fost surprins de un șanț care a apărut inopinat în fața mea. Am încercat să efectuez manevra de ocolire dar, din cauza faptului că nu aveam ambele mâini pe ghidon, ci încercam să-i filmez pe ai mei prieteni, ușor întors cu corpul în spatele direcției de mers, inevitabilul s-a produs. Am aterizat pe partea cealaltă a șanțului, reușind să plonjez, oarecum cascadoricește, fără prea mari răni. Bineînțeles, piciorul drept a suferit câteva modificari ale stării naturale, fiind prins între scuter și asfalt. Ca niște scene desprinse parcă din filmele cu Bruce Willis, am rupt maioul de pe mine, am bandajat rana deschisă și mi-am continuat drumul către hotel. Ajuns acolo, mi-am acordat singur îngrijiri medicale, fiind asistat telefonic de o doamnă doctor, care mi-a prescris și antibiotice, pentru o săptămână', povestește Ristei.

Deși încă șchipătează, Florin Ristei spune că se simte bine. Lăsând gluma la o parte, sunt bine (râde). Îi cer scuze publicului dacă la cântările imediat următoare voi dansa mai puțin. Compensez prin vorbe, promit', mai spune artistul, amuzat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare