; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FANtastic Show (1)

Florin Ristei readuce „FANtastic Show” în grila Antenei 1. Emisiunea, în locul „Te cunosc de undeva”

08 June 2017

Cel mai proaspăt sezon FANtastic Show' începe sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1. Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre, noul sezon va fi „mai amuzant decât primul', cu invitați care știu să se joace într-un mod deștept. Prezentator va fi Florin Ristei, iar cei doi căpitani de echipă, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

 Vezi galeria foto >

„Cel de-al doilea sezon Fantastic Show' aduce față în față aceiași căpitani, același prezentator, aceeași distracție și aceeași nebunie ca anul trecut. Totuși, la versiunea 2.0, cea îmbunătățită, cu probe noi, cu provocări mai curajoase, cu râsete mai multe, găsim oameni care uită de notorietatea numelui și cărora nu le e frică să piardă o confruntare cu zâmbetul pe buze. Bine, glumeam. Unii dintre ei (râde). O să vedeți voi pe parcursul emisiunilor cum se dezvoltă intriga între căpitani', spune prezentatorul Florin Ristei.

Noul sezon „Fantastic Show' e mult mai bun decât primul, cu distracție mai mare și invitați foarte haioși și spontani. Așteptam cu nerăbdare acest sezon în care, bineînțeles, rivalul meu este Vârciu, zis și ofticosu’ (râde). E  haios să fim adversari după ce am luptat împreună și am câștigat la Te cunosc de undeva!', așa că mă bucur să împărțim din nou aceeași scenă, chiar și ca rivali', spune căpitanul echipei roșii, Andrei Ștefănescu.

Andrei îmi este drag și e prietenul meu, numai că mie, de mic, nu mi-au plăcut jocurile, pentru că sunt ofticos, îmi place să câștig mereu, am senzația că sunt furat ori că celorlalți li se dau probe sau întrebări mai ușoare. Cu toate astea, noi la FANtastic Show' ne distrăm foarte tare și merită să ne vedeți', spune Liviu Vârciu, căpitanul echipei verzi.

Cel de-al doilea sezon FANtastic Show' va beneficia și de un juriu, format din Zuza și Neluțu, care vor aprecia prestațiile celor două echipe conduse de Vârciu și Andrei. Cine sunt vedetele care se vor ascunde în spatele acestor două personaje, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare