; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

128059913_713569579277239_1354475357494886897_n

Florin Ristei, primele declarații despre relația cu Naomi Hedman

08 December 2020

Florin Ristei, juratul X Factor România, a vorbit, pentru prima dată despre relația pe care o are cu Naomi Hedman, o englezoaică de 27 de ani, model și cântăreață, care nu este deloc străină de lumea showbiz-ului, având deja mai multe colaborări muzicale însemnate precum cea cu Nicki Minaj.

Cei doi s-au cunoscut la filmările emisiunii X Factor România, Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect’, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro. Nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.', a completat cântărețul. Mai mult, Ristei a dus-o pe Naomi să-i cunoască mama: „Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.'

 

Dacă Florin Ristei preferă să fie rezervat atunci când vine vorba de viața personală, partenera sa de viață postează mult mai des fotografii în care apare în compania acestuia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare