; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_copyright Gabriela Arsenie Antena1_120616_Fantastic Show ED1_0062

Florin Ristei prezintă “FANtastic Show”, o nouă producție Antena 1

15 June 2016

Vara aceasta, Antena 1 difuzează FANtastic Show', o nouă emisiune de divertisment al cărei prezentor va fi Florin Ristei. Show-ul va pune față în față, pe parcursul mai multor ediții, două echipe de artiști care se vor întrece în tot felul de probe muzicale și amuzante.

[Not a valid template]

Cele două echipe, cea roșie și cea verde, vor fi conduse de doi căpitani: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, cei doi buni prieteni care, de această dată, se vor afla în postura de rivali. Show-ul va avea și un juriu, format din cinci membri din public, care vor aprecia la plăcere' anumite probe pe care cele două echipe le vor avea de trecut. Duetul popular', Traduceri muzicale', Karaoke cu… cuvinte', Paharele cu masa rotundă', Alfabetul' sau Ruleta imitatorilor' sunt doar câteva dintre cele 11 probe distractive care îi vor pune la treabă pe cei șase fantastici din platou.

Mă bucur că îl voi avea din nou alături pe bunul meu prieten Andrei Ștefănescu și că o să-mi întâlnesc mai vechii și mai noii colegi care vor veni alături de noi să ne distrăm în acest nou proiect', spune Liviu Vârciu. Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu la Te cunosc de undeva!'. Mi-am dat seama că lumea ne place, ne vrea și sunt sigur că ne va urmări și la FANtastic Show'. La filmări, noi ne-am distrat foarte mult și sunt convins că și telespectatorii o vor face din fața micilor ecrane. Le va plăcea cu siguranță acest format nou, fresh și distractiv. Iar eu mă bucur foarte mult că sunt din nou pe platouri cu Liviu Vârciu și că, de data asta, va trebui să ne și războim' (râde)', adaugă Andrei Ștefănescu.

La rândul său, Florin Ristei spune că se simte minunat în postura de prezentator al show-ului. Am pornit cu puține emoții, firești de altfel, dar când ai lângă tine o echipă pe care o cunoști și niște artiști participanți în emisiune care îți dau încredere și te încurajează, nu poate fi decât bine', declară el. De ce telespectatorii Antenei 1 nu trebuie să rateze acest show, spune tot Florin Ristei: În primul rând, ca să vadă dacă mă fac de râs sau nu (râde)… Apoi, pentru că este un show în care se râde foarte mult. Eu, unul, râd foarte mult aici. Ne distrăm în platou cu artiștii și sper ca și cei de acasă să petreacă zeci de minute alături de noi, „lipiți' de televizor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare