Homepage  / Vedete româneşti

Florin Ristei nu a uitat-o pe Naomi Hedman. Ce mesaj i-a transmis chiar de ziua ei de naștere

Florin Ristei nu a uitat-o pe Naomi Hedman. Ce mesaj i-a transmis chiar de ziua ei de naștere
10

de Cristina Țapu,

Florin Ristei și iubita acestuia, Naomi Hedman, s-au despărțit în urmă cu câteva lunim iar frumoasa britanică a revenit în țara natală pentru a se ocupa de diferite proiecte. În urmă cu doar câteva zile a fost ziua de naștere a fotomodelului, iar Florin nu a putut ignora evenimentul și a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Florin Ristei fostei iubite de ziua ei de naștere

În cadrul podcastului moderat de către Speak, Florin Ristei a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că el și Naomi Hedman au decis să pornească pe drumuri separate și a recunoscut că durerea cauzată de despărțire nu este una ușor de gestionat.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei.

florin-ristei-despre-despartirea-de-naomi-hedman-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Speak l-a întrebat, apoi dacă mai există o cale de împăcare, iar Florin a oferit un răspuns cât se poate de sincer. „Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult… Nu știu dacă e deschisă… Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt…“, a replicat Florin.

Se pare că Florin Ristei nu a uitat-o pe cea care i-a fost partneră. În urmă cu puțin timp, Naomi și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Florin Ristei a profitat de ocazie pentru a-i transmite cele mai bune gânduri prin intermediul unui mesaj pe Instagram.

„La mulți ani acestui om minunat!”, a fost mesajul pe care Florin Ristei pe care artistul l-a scris în dreptul unui Reel în care Naomi apare defilând într-o ținută foarte provocatoare. Cu toate acestea, nu este cunoscut dacă cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să acorde iubirii lor o a doua șansă sau dacă între ei există doar o simplă amiciție și atât.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut la X Factor

Cuplul și-a construit relația în timpul filmărilor pentru emisiunea „X Factor”, unde Naomi a fost concurentă și Florin a fost jurat în sezonul 9.

Legătura lor s-a consolidat după ce Naomi a părăsit competiția, iar chimia dintre cei doi a devenit evidentă pentru oricine. Relația a evoluat cu pași repezi, iar Florin Ristei a cerut-o în căsătorie.

În cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”, moderat de Speak, Florin Ristei a dezvăluit că el și Naomi s-au logodit în decembrie 2020. Tot la podcastul lui Speak, în anul 2024, artistul dezvăluia că povestea dintre el și fotomodelul britanic a ajuns la final, fără să ofere foarte multe detalii despre acest subiect delicat din viața sa.

Sursă foto: Instagram Florin Ristei – Naomi Hedman

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton