Homepage  / Vedete româneşti

Anuntul făcut de Florin Ristei, după ce a rămas fără scaunul de jurat „X Factor”. Ce proiect a început cu Speak

Anuntul făcut de Florin Ristei, după ce a rămas fără scaunul de jurat „X Factor”. Ce proiect a început cu Speak
6

de Roxana Mirea,

Antena 1 a anunțat că show-ul „X Factor” începe cu un nou sezon. De asemenea, sezonul 11 vine și cu noi jurați, după ce Florin Ristei și Loredana Groza au fost înlocuiți. Iată ce anunț a făcut Florin Ristei, după ce a rămas fără scaunul de jurat de la „X Factor”.  

Florin Ristei, după ce s-a aflat că nu mai e jurat la X Factor 

„X Factor” revine cu un nou sezon. Noul „X Factor” vine şi cu o nouă formulă de juriu, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1. Așadar, Loredana Groza și Florin Ristei s-au retras de la „X Factor”. Deși nu mai e jurat la „X Factor”, asta nu înseamnă că Florin Ristei nu are alte proiecte. Pe lângă concertele sale și aparițiile la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Florin face din nou echipă cu Speak. Cei doi au dat startul filmărilor pentru „Fierți pe insulă”, sezonul 2.  

Podcastul s-a bucurat de un real succes încă de la primele episoade lansate pe YouTube. Datorită acestui lucru, Florin Ristei și Speak filmează un nou sezon, dat fiind faptul că sezonul 8 din „Insula iubirii” este difuzat acum la Antena 1. În „Fierți pe insulă”, cei doi artiști comentează întâmplările de la „Insula iubirii”. 

Fierți pe Insulă – sezonul 2. Joi și Vineri de la 20:00 pe @media.soldout și @antenaplay.ro. Vedeți că început @insulaiubirii_oficial sezonul 8 acum pe TV!” a scris Speak, în dreptul unui video. 

Alo, bună ziua, aveți un loc la etaju’ 9 pentru colegu’ @iamspeak? Da, da, joi la 8 seara îl aduc, mulțumesc!” a scris și Florin Ristei, în dreptul unor imagini de la filmări.  

Florin Ristei și Speak, la filmările pentru „Fierți pe insulă”, sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Marius Moga și Puya, jurați la X Factor, sezonul 11 

Marius Moga și Puya sunt fericiți să facă parte din juriul de la „X Factor”, sezonul 11. Dacă Marius Moga are experiență cu astfel de show-uri de talente, pentru Puya este prima dată când se află într-o astfel de ipostază.  

„Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!” a declarat Puya. 

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton