Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Naomi a rupt logodna cu Florin Ristei. Artistul a oferit detalii: „Mi-a schimbat percepția despre iubit”

Motivul pentru care Naomi a rupt logodna cu Florin Ristei. Artistul a oferit detalii: „Mi-a schimbat percepția despre iubit”
12

de Cristina Țapu,

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit după aproximativ patru ani de relație, iar artistul a fost cel care a oferit vestea privind separarea de fotomodelul britanic. Deși a fost rezervat în a vorbi despre motivele care au dus la despărțire, Ristei a oferit câteva amănunte despre factorii care au contribuit la destrămarea logodnei.

Motivul pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei

Invitat la podcastul moderat de către Romică Țociu și fiul acestuia, Florin Ristei și-a deschis sufletul și a vorbit despre despărțirea de Naomi Hedman. Florin a subliniat că întreaga experiență a fost una foarte dureroasă pentru el, dar una din care a învățat foarte multe. În plus, Florin a menționat că Naomi a fost femeia care i-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil, motiv pentru care îi este recunoscător.

Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-a vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit trei ani, eu n-aș fi făcut-o”, a declarat Florin.

florin-ristei-despre-despartirea-de-naomi-hedman-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Florin Ristei a subliniat că a acceptat decizia lui Naomi de a reveni în țara natală și a menționat că nici el, la rândul său, nu ar fi dispus să renunțe la cariera și viața sa din România pentru a o lua de la zero într-o țară străină.

Și eu n-am putut să zic nu pentru că nu sunt atât de egoist încât să-ți spun să renunți la ceva pentru altceva. Eu n-aș fi făcut-o. Nu cred că aș fi plecat să rămân trei ani pentru cineva. Ea a venit la X Factor și n-a mai plecat, că i-am luat eu cheia. (…) Dar da, a fost experiența care mi-a schimbat și percepția despre relații și despre iubit și despre femeie, despre tot. Am dat de o altă mentalitate”, a declarat artistul.

Florin și Naomi s-au cunoscut pe platoul de filmare

Cuplul și-a construit relația în timpul filmărilor pentru emisiunea „X Factor”, unde Naomi a fost concurentă și Florin a fost jurat în sezonul 9.

Legătura lor s-a consolidat după ce Naomi a părăsit competiția, iar chimia dintre cei doi a devenit evidentă pentru oricine. Relația a evoluat cu pași repezi, iar Florin Ristei a cerut-o în căsătorie.

În cadrul podcast-ului „Aproximativ discuții”, moderat de Speak, Florin Ristei a dezvăluit că el și Naomi s-au logodit în decembrie 2020. Tot la podcastul lui Speak, în anul 2024, artistul dezvăluia că povestea dintre el și fotomodelul britanic a ajuns la final.

Sursă foto: Instagram Florin Ristei – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton