; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, are probleme de sănătate. Nu reușeam să respir, nu puteam să mai merg

Florin Răduță, câștigătorul „X Factor”, are probleme de sănătate: „Nu reușeam să respir, nu puteam să mai merg”

27 April 2021

Florin Răduță a câștigat trofeul „X Factor' în sezonul cinci al emisiunii de la Antena 1. Cântărețul, care a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică, și-a anunțat de curând fanii de pe Instagram că nu are vești bune despre starea lui de sănătate.

O serie de probleme mai vechi pe care le avea s-au înrăutățit, iar artistul trece acum prin momente grele. Florin Răduță le-a spus fanilor din mediul online că a ajuns de urgență la spital, scrie Libertatea.ro.

„În ultimele patru luni, problemele mele vechi de sănătate (ulcer) s-au agravat. Urmam același tratament de trei ani, iar în ultimele luni, acesta nu și-a mai făcut efectul. În plus, stresul și tratamentul pe care l-am avut pentru coronavirus mi-au rupt stomacul în două. Așa că am ajuns la șase doctori diferiți care mi-au prescris șase tratamente diferite în doar patru luni și un regim la fel de strict. Pe moment s-a ameliorat foarte puțin. După toate tratamentele a fost și mai rău. (…) Ajunsesem să nu mai mănânc sau să mai beau apă și uite așa am slăbit foarte rău.', a scris acesta pe Instagram.

Dezvăluirile lui Florin Răduță nu se termină aici. Artistul a povestit că nu primit tratamentul corect decât după a mers la mai mulți medici. Totodată, Răduță a spus că din cauza celui de-al șaptelea medic la care a ajuns și a tratamentului prescris de acesta, a suferit un șoc.

„Tot corpul îmi amorțise, nu reușeam să respir, nu puteam să mai merg. Părinții m-au dus la geam și în timpul asta au sunat la ambulanță. (…) Nu îmi reveneam deloc, ai mei m-au udat cu apă rece din cap până în picioare că deja nu mai stăteam în picioare. Și s-a rupt tot filmul, nu știu ce s-a întâmplat… m-am trezit după trei ore. Prin ce am trecut în momentele acelea… este cea mai apropiată senzație de moarte pe care am trăit-o. Ultimele două săptămâni au fost grele.', a povestit Florin Răduță, citat de sursa citată.

În final, câștigătorul trofeului „X Factor' a precizat că nici acum nu se simte bine, însă face tot posibilul pentru a-și reveni în cel mai scurt timp.

„Încă nu sunt ok pentru că se pare că sunt mai multe probleme de sănătate decât credeam și încerc să mă pun pe picioare, că nu prea reușesc'.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare