Homepage  / Vedete româneşti

Florin Piersic, prima apariție după operațiile suferite. Ce mesaj a transmis fanilor din sala de recuperare: „M-ați recunoscut?”

Florin Piersic, prima apariție după operațiile suferite. Ce mesaj a transmis fanilor din sala de recuperare: „M-ați recunoscut?”
11

de Cristina Țapu,

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, însă starea sa de sănătate este în prezent una bună. Actorul a transmis un mesaj fanilor săi, chiar din sala de recuperare. Vizibl slăbit, dar cu aceeași energie debordantă, Florin Piersic și-a asigurat fanii că va urca din nou pe scenă și le-a transmis toată dragostea.

Florin Piersic, primele imagini după intervenția suferită

Celebrul actor Florin Piersic a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și a avut complicații majore din cauza stimulatorul cardiac. Medicii au raportat că actorul are „o infecție generalizată în sânge”, care „i-ar putea pune viața în pericol”. Ulterior, a fost supus unei operații, iar problemele au fost înlăturate. În prezent, actorul continuă recuperarea fizică într-un centru din Snagov.

piersic 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Actorul a transmis un mesaj fanilor, chiar din sala de recuperare. Vizibil slăbit, cu mai multe kilograme în minus, Florin Piersic a promis fanilor că va reveni pe scenă și le-a mulțumit pentru toate gândurile bune pe care i le-au transmis în această perioadă dificilă din viața sa.

La începutul lunii iunie, Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, unde a stat internat timp de o lună și jumătate. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei proteze de genunchi, care devenise o sursă de infecție și îi punea viața în pericol. Recent, acesta a revenit în atenția publicului cu noi declarații despre starea sa de sănătate, anunțând că este internat într-o clinică de recuperare.

Florin PiersicIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

„M-ați recunoscut? Nu pot să cred! Sunt atâția Florini în țara asta și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă ați fi făcut-o, eu nu v-aș mai vorbi acum. Sunt într-o clinică specială, extraordinară, care se numește OHT Medical Center. Vedeți, m-am recuperat, am fost destul de bolnăvior o vreme, cam multișor timp….dar timpul trece, omul rămâne, și eu sunt încă aici cu voi. O să plec și ne vom revedea, o să ne iubim”, a fost mesajul lui Florin Piersic.

Florin Piersic, carieră impresionantă în teatru și cinematografie

Ilustrul actor a fost prezent în distribuția unui număr semnificativ de filme, printre care se numără „Ciulinii Bărăganului”, „Răscoala”, „Mihai Viteazul”, „Pintea” sau „Trandafirul galben”. Cu toate că a interpretat roluri de marcă în aceste producții, actorul a dezvăluit cu ceva timp în urmă că nu a obținut câștiguri foarte consistente.

Florin Piersic a strălucit în numeroase roluri memorabile, devenind una dintre cele mai iubite și cunoscute figuri ale teatrului românesc. Cu o abilitate excepțională de a se adapta la o varietate de personaje, el a jucat în comedii, drame și filme de aventură, demonstrând versatilitatea sa actoricească în fiecare proiect în care a fost implicat.

Sursă foto: Facebook – Captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton