Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Florin Piersic amână întoarcerea pe scenă. Actorul a făcut declarații despre starea sa de sănătate

Motivul pentru care Florin Piersic amână întoarcerea pe scenă. Actorul a făcut declarații despre starea sa de sănătate
15

de Cristina Țapu,

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, s-a confruntat, în ultimele luni cu probleme grave de sănătate care l-au ținut departe de scenă și de public. Actorul continuă procesul de recuperare, însă nu se simte pregătit să revină pe scenă pentru a-și bucura fanii. Iată care este motivul pentru care actorul amână momentul în care se va reînâlni cu publicul.

Motivul pentru care Florin Piersic amână întoarcerea pe scenă

În ciuda faptului că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, Florin Piersic subliniază că nu se va întoarce curând în fața publicului. Canicula, alături de necesitatea continuării exercițiilor de recuperare, îl determină să amâne revenirea pe scenă, spre dezamăgirea fanilor.

„Nu mă apuc eu acuma de spectacole pentru că sunt călduri foarte mari, trebuie să îmi revin, pentru că eu sunt bine, sunt sănătos, dar trebuie să fac mișcare pentru că nu se poate, pe căldurile astea nu pot eu”, a declarat Florin Piersic, conform România TV.

Florin PiersicIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Celebrul actor Florin Piersic a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și a avut complicații majore din cauza stimulatorul cardiac. Medicii au raportat că actorul are „o infecție generalizată în sânge”, care „i-ar putea pune viața în pericol”. Ulterior, a fost supus unei operații, iar problemele au fost înlăturate. În prezent, actorul continuă recuperarea fizică într-un centru din Snagov.

La începutul lunii iunie, Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, unde a stat internat timp de o lună și jumătate. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei proteze de genunchi, care devenise o sursă de infecție și îi punea viața în pericol. Recent, acesta a revenit în atenția publicului cu noi declarații despre starea sa de sănătate, anunțând că este internat într-o clinică de recuperare.

„M-ați recunoscut? Nu pot să cred! Sunt atâția Florini în țara asta și numai pe Florin Piersic ați vrut să-l uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă ați fi făcut-o, eu nu v-aș mai vorbi acum. Sunt într-o clinică specială, extraordinară, care se numește OHT Medical Center. Vedeți, m-am recuperat, am fost destul de bolnăvior o vreme, cam multișor timp….dar timpul trece, omul rămâne, și eu sunt încă aici cu voi. O să plec și ne vom revedea, o să ne iubim”, a fost mesajul lui Florin Piersic.

Florin Piersic are o carieră impresionantă în teatru și în cinematografie

Ilustrul actor a fost prezent în distribuția unui număr semnificativ de filme, printre care se numără „Ciulinii Bărăganului”, „Răscoala”, „Mihai Viteazul”, „Pintea” sau „Trandafirul galben”. Cu toate că a interpretat roluri de marcă în aceste producții, actorul a dezvăluit cu ceva timp în urmă că nu a obținut câștiguri foarte consistente.

Florin Piersic a strălucit în numeroase roluri memorabile, devenind una dintre cele mai iubite și cunoscute figuri ale teatrului românesc. Cu o abilitate excepțională de a se adapta la o varietate de personaje, el a jucat în comedii, drame și filme de aventură, demonstrând versatilitatea sa actoricească în fiecare proiect în care a fost implicat.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton