Homepage  / Vedete româneşti

Florin Piersic, mesaj pentru fani de pe patul de spital. Starea actorului se ameliorează: „Mai am multe povești de spus!”

Florin Piersic, mesaj pentru fani de pe patul de spital. Starea actorului se ameliorează: „Mai am multe povești de spus!”
10

de Cristina Țapu,

Zi de zi, starea de sănătate a lui Florin Piersic se îmbunătățește tot mai mult. Recent, de pe patul de spital, marele actor a transmis un mesaj de recunoștință. A dorit să exprime mulțumiri în special cadrelor medicale care au avut grijă de el în ultima perioadă, dar și celor care l-au susținut cu gândurile lor și au rostit rugăciuni pentru vindecarea sa.

Florin Piersic a transmis un mesaj fanilor de pe patul de spital

Florin Piersic continuă să fie internat la Spitalul Foișor din Capitală, iar medicii îl supraveghează îndeaproape. Proteza de la genunchi, cea care a provocat infecția generalizată, i-a fost îndepărtată și înlocuită cu un alt dispozitiv purtător de antibiotic. Deși mai are mulți pași de parcurs până va fi în afara oricărui pericol, actorul este optimist și a dorit să transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au transmis urări de bine.

CLUJ-NAPOCA – ZILELE CLUJULUI 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!
Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: sunt viu și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză cand văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau sa ii pun fiecăruia medalia inimii mele in piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Tineti-ma aproape, pentru că mai am de spus multe povesti minunatului meu public.”, a fost mesajul pe care l-a transmis marele actor, conform News.ro.

Pe data de 8 mai, medicii din Cluj au anunțat că Florin Piersic avea „o infecţie generalizată în sânge”, adică septicemie, „care îi poate pune viața în pericol” și care a pornit, cel mai probabil, de la la o branulă sau de la o perfuzie și a fost întreținută de stimulatorul cardiac și proteza de la genunchi. Astfel, familia actorului a decis ca acesta să fie transferat în București pentru a fi tratat în continuare.

Joi, 9 mai 2024, Florin Piersic a fost adus la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București – „Foișor”. La internarea, starea actorului era una gravă, conform comunicatului emis de către reprezentanții spitalului. Luni dimineața, 13 mai, reprezentanții Spitalului de Ortopedie Foișor din București au anunțat, într-un comunicat, că starea generală a lui Florin Piersic „se ameliorează ușor”. 

Sursă foto: Arhivă TV Mania! – Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton