; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Piersic

Florin Piersic la “Te pui cu blondele?”: “Aurel Munteanu a murit în braţele mele”

23 December 2013

Florin PiersicNoul sezon al show-ului „Te pui cu blondele?' începe cu o ediţie de sărbătoare diseară, de la ora 20:30, la Antena 1, ediţie în care invitatul special va fi nimeni altul decât maestrul Florin Piersic. Emisiunea va fi una de colecţie pentru că actorul promite dezvăluiri neaşteptate, dar şi poveşti pe măsura experienţelor acumulate de-a lungul anilor atât pe scena de teatru, cât şi în afara ei.

Provocat de una dintre concurente să mărturisească dacă a trecut vreodată pragul unui bordel, Florin Piersic a povestit un episod din viaţă care l-a marcat. Înaintea spectacolului „În piele de şarpe', actorul cânta la chitară, moment în care Aurel Munteanu a venit la el în cabină. Acesta i-a mărturisit că a crescut într-un bordel şi că niciodată nu a ştiut cine a fost mama lui, pentru că spunea „mamă' tuturor femeilor din bordel.

Florin Piersic a mai dezvăluit faptul că în piesa de teatru „Orfeu în infern', piesă în care a jucat alături de Aurel Munteanu, acesta din urmă s-a stins din viaţă în faţa spectatorilor: „Ştiam că Aurel este bolnav, dar nu credeam că va găsi sfârşitul chiar pe scenă. Aurel Munteanu a murit în braţele mele', povesteşte Florin Piersic.

Întregul moment va putea fi urmărit la „Te pui cu blondele?' în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, Szobi Csech, unul dintre invitaţii surpriză pe care Dan Negru i-a pregătit lui Florin Piersic, va povesti motivul pentru care s-a luat la bătaie cu maestrul teatrului şi cinematografiei româneşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare