Homepage  / Vedete româneşti

Florin Piersic Jr, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea mamei sale, Tatiana Iekel: „Nu e o poză simpatică, nu e o poză de postat”

Florin Piersic Jr, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea mamei sale, Tatiana Iekel: „Nu e o poză simpatică, nu e o poză de postat”
7

de Cristina Țapu,

Florin Piersic Jr, în vârstă de 55 de ani, fiul cel mare al actorului Florin Piersic, a distribuit un mesaj emoționant pe 9 mai 2024, la șapte ani de la moartea mamei sale. Actrița Tatiana Iekel s-a stins din viață pe 9 mai 2017, însă amintirea sa rămâne vie în sufletele tuturor celor care au iubit-o nespus.

Florin Piersic Jr, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea mamei sale

Florin Piersic Jr. a avut o relație specială cu mama sa, marea actriță Tatiana Iekel. Aceasta obișnuia să fie prezentă la aproape toate piesele în care juca fiul său. Chiar și atunci când a fost bolnavă a făcut tot posibilul să nu lipsească din sala de spectacol pentru a-și sprijini unicul fiu, care i-a oferit zeci de motive de mândrie.

În memoria Tatianei, Florin Piersic Jr. a distribuit un mesaj emoționant în ziua în care s-au împlinit șapte ani de la trecerea în neființă a mamei sale.

Tatiana Iekel

„Nu e o poză simpatică, nu e o poză de postat. E doar un instantaneu dintr-o piesă de teatru, surprins acum vreo 40 de ani. Dar are dramatism, are tristețe, are gând. Și e doar un umil fragment din moștenirea lăsată de o actriță care, întâmplător, mi-a fost mamă. O actriță de la care am învățat atâtea lucruri. O actriță a cărei unică fericire, în ultimii ei ani de viață, era să mă vadă pe scenă. (Ironic, deja există câteva spectacole pe care nu a mai apucat să le vadă.)

Șapte ani fără această actriță/mamă sunt un timp îndeajuns de lung încât rănile să se poată transforma în cicatrici. Cel mai mult îmi lipsesc lacrimile ei de fericire, la sfârșitul unui spectacol jucat de mine. (Confirmarea. Faptul că emoția ei genuină, combinată cu bucuria de a-și vedea fiul într-o seară de teatru reușită, mă motivau să merg înainte.) De asta, atunci când sunt pe o scenă, ea e cu mine. Mereu.

Tatiana Iekel (10 octombrie 1932 – 9 mai 2017)”, a scris Florin Piersic Jr, în dreptul unei fotografii cu mama sa.

florin-piersic-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Florin Piersic, în stare gravă la spital

Florin Piersic, tatăl lui Florin Jr, se confruntă în aceste momente cu probleme grave de sănătate, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale din cauza unei infecții care s-a răspândit în întreg corpul. Medicii fac tot posibilul pentru a găsi o soluție, însă starea marelui actor este fragilă, după cum au declarat doctorii care îl tratează.

Marele actor a suferit o intervenție chirurgicală joi, la Spitalul Foișor, pentru a-i fi înlocuită proteza de la picior, care a fost sursa unei infecții generalizate.

„În urmă evaluării din această dimineață, starea de sănătate a domnului Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă”, au transmis reprezentanții unității medicale, în cursul zilei de 10 mai.

Sursă foto: Instagram Florin Piersic Jr.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton