; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_180116_Blonde_0008

Florin Piersic își sărbătorește ziua de naștere la “Te pui cu blondele?”

25 January 2016

„Cel mai iubit actor român din toate timpurile' își va sărbători ziua de naștere miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20.30, la Te pui cu blondele?', într-o ediție emoționantă și plină de surprize.

[Not a valid template]

O ediție specială, cu numeroase personalități ce vor veni în platou să-l felicite pe Florin Piersic și să-i aducă daruri, în ziua în care acesta împlinește de patru ori 20 de ani'. N-aș vrea să fiu sărbătorit, pentru că am o vârstă de-mi vine să mă împușc undeva, dar n-am gloanțe', spune, cu umor, marele actor.

Oameni dragi sărbătoritului, precum Sofia Vicoveanca, Gheorghe Zamfir, Claudiu Bleonț, Tudor Gheorghe, Ileana Stana Ionescu ori Gabriel Cotabiță le vor adresa întrebările de cultură generală lui Florin Piersic și blondelor din platou. Numeroși artiști, printre care Maria Buză, Șerban Copoț, Adrian Enache, Nadir vor lua loc în gradene, alături de blonde, iar chef Cătălin Scărlătescu îi va aduce în dar celebrului actor un tort special, făcut de el, sub forma unei piersici uriașe! „Tortul a avut peste 60 de kilograme și a fost făcut din trei feluri de ciocolată. S-a muncit la el timp de două zile. Dar să nu vă imaginați că am lucrat singur, am avut ajutoare de nădejde, cărora le mulțumesc încă o dată. De când am vorbit cu Dan Negru și am aflat că maestrul Piersic va veni la emisiune, m-am gândit să-i facem o surpriză. Mi-a plăcut dintotdeauna actorul Florin Piersic, pe om l-am cunoscut chiar acum, când i-am adus acest tort și i-am strâns mâna pentru prima oară în viață. Pentru mine a fost o onoare.', spune Scărlătescu.

În emisiunea de miercuri, Florin Piersic își va aminti de cele mai frumoase roluri ale sale din film și teatru, dar și de regretatul său prieten, cascadorul Szobi Czech, va povesti cu umor și emoție despre partenerele sale de scenă și de viață, își va aminti de cea mai frumoasă aniversare de până acum, dar și de cum a venit pe lume Daniel, cel de-al doilea fiu al său, născut din relația de iubire cu actrița Ana Szeles. Și tot atunci, celebrul actor va anunța că, de la 1 martie, va prezenta o emisiune.

Despre ce show va fi vorba și care sunt celelalte surprize pregătite pentru Florin Piersic, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 27 ianuarie, de la ora 20.30, într-o ediție memorabilă a emisiunii Te pui cu blondele?'.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare