; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Piersic

Florin Piersic, invitat special la “Te pui cu blondele?”, ediţia de Crăciun

19 December 2013

Florin PiersicÎn ediţia specială de Crăciun, la „Te pui cu blondele?', Dan Negru împreună cu maestrul Florin Piersic vor fi alături de români într-un show special.

Astfel, luni, 23 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, invitaţi de renume îi vor ţine piept actorului în războiul culturii generale, printre ei numărându-se Andrei Duban, Crina Matei, Cătălin Oprişan, Bogdan Vlădău şi Nicolai Tand.

Florin Piersic nu a scăpat de întrebările blondelor, motiv pentru care a fost provocat să dezvăluie povestea cuvântului „ciocoflender': 'La şcoală, profesorul de matematică îmi spunea ciocoflender, dar nu într-un sens bun, el, de fapt, mă făcea tâmpit pentru că nu mă pricepeam deloc la calcule', mărturiseşte Florin Piersic.

Datorită profesorului său de matematică, Florin Piersic a început să folosească apelativul „ciocoflender', dar într-un sens pozitiv, spre deosebire de dascălul său. Utilizarea sa frecventă a făcut ca termenul să fie introdus în Dicţionarul explicativ al limbii române, astfel că, în DEX, după explicarea termenului apare faptul că „ciocoflender' a fost pus în circulaţie de popularul actor Florin Piersic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare