Homepage  / Vedete româneşti

Florin Piersic a spus când va reveni pe scenă. Primul mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă. „Transmit toată dragostea mea!”

Florin Piersic a spus când va reveni pe scenă. Primul mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă. „Transmit toată dragostea mea!”
11

de Cristina Țapu,

Actorul Florin Piersic a transmis primul său mesaj după ce a ieșit din secția de Terapie Intensivă. Mihaela Bîrzilă, prezentatoarea de la Antena 3 CNN, a discutat cu marele actor, care se află în prezent în perioada de recuperare. Iată cum se simte marele actor și ce planuri are!

Florin Piersic a fost mutat de pe secția de Terapie Intensivă

Florin Piersic a fost mutat de pe secția de Terapie Intensivă și a început procesul de recuperare.Contactat de către Antena 3 CNN, actorul a vorbit despre problemele sale de sănătate și a subliniat că abia așteaptă să revină în fața publicului.

„Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, aștept să văd cum o să merg. Și eu abia aștept să vin la tine să vorbim și să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut. Acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul, cât de cât. Deși la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, mie mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu voi.”, a declarat Florin Piersic.

Florin Piersic afirmă că, cel mai probabil, va reveni pe scenă în luna iunie. Între timp, s-au clarificat detalii legate de infecția care l-a adus în stare gravă la urgențe. Spitalul Militar din Cluj a precizat că îndrăgitul actor s-a infectat cu stafilococ auriu înainte de internare.

Florin PiersicIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Marele actor a fost internat la sfârșitul lunii aprilie, suferind de o infecție severă la genunchi. Infecția s-a extins rapid, agravându-i starea de sănătate, ceea ce a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență.

Operația a avut loc pe 29 aprilie 2024 la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după care Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru supraveghere medicală.

Pe 7 mai 2024, medicii din Cluj au aprobat transferul actorului, la cererea familiei, la Institutul Matei Balș din București, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Florin Piersic s-ar fi infectat cu stafilococ auriu înainte de internare

Spitalul Militar din Cluj a precizat recent că actorul s-a infectat cu stafilococ auriu înainte de a fi internat. Reprezentanții instituției medicale au făcut această clarificare după ce au apărut informații potrivit cărora actorul s-ar fi infectat în spital.

Pacientul Florin Piersic s-a prezentat în data de 17 aprilie 2024 cu o stare generală alterată în contextul unei septicemii. Simptomele au debutat cu trei zile anterior prezentării la spital, conform declarațiilor membrilor familiei.

Pacientul a fost evaluat rapid în serviciul de urgență al spitalului, unde s-a constatat existența unui proces inflamator la nivelul genunchiului protezat și analizele de laborator au confirmat existența unui proces septic”, se arată în comunicatul emis de către Spitalul Militar din Cluj.

Sursă foto: Facebook- Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton