; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Piersic

Florin Piersic a ajuns de urgență la spital

25 March 2019

Actorul Florin Piersic (83 de ani) a ajuns de urgenţă la o clinică din Bucureşti, transmite postul de televiziune B1 TV. Potrivit sursei citate, actorul se deplasa greu şi ar fi acuzat dureri la piciorul drept. 

Florin Piersic a mers, însoțit de o altă persoană, la o clinică din București pentru a face investigații și a aflat de ce au apărut durerile la picior. Potrivit Cancan.ro, Piersic a coborât cu greutate din mașină, ținând în mână un plic cu analize, iar femeia care îl însoțea le-a cerut doctorilor să nu transmită nimic presei. 

 

Medeea Marinescu: 'Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa'

„Am discutat acum vreo săptămână sau două prin mesaje. Era foarte bine, discutam de programarea spectacolelor. Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa. Probabil că a mers la un control de rutină. Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului „Străin în noapte' şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă', a declarat Medeea Marinescu pentru B1 TV.

Potrivit celor de la Spynews.ro  actorul a fost preluat de un reprezentant al clinicii, care l-a condus până în cabinet. Se pare că Florin Piersit era vizivil afectat de problemele la piciorul drept. La plecarea sa din spital, actorul deținea  mai multe documente medicale şi un plic ce conţinea, probabil, o radiografie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare