Homepage  / Televiziune

Florin Nistor, accident nefericit la MasterChef 2024, după ce Dumitrescu l-a îmbrățisat. Concurentul a izbucnit în lacrimi

Florin Nistor, accident nefericit la MasterChef 2024, după ce Dumitrescu l-a îmbrățisat. Concurentul a izbucnit în lacrimi
12

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „MasterChef România” a fost difuzată luni, 23 septembrie 2024, la Pro TV, iar jurații au fost fericiți atunci când l-au revăzut pe Florin Nistor. Totuși, după ce Florin Dumitrescu s-a dus să-l îmbrățișeze pe concurent, s-a întâmplat un accident nefericit. Florin nu și-a putut stăpâni lacrimile.  

Florin Nistor, accident la MasterChef România – 23 septembrie 2024 

Florin Nistor, în vârstă de 53 de ani, este șofer de TIR, dar are o pasiune pentru gătit. A făcut 18 ani de kickboxing, bucurându-se de locul II la Olimpiada pe țară. Pasiunea pentru gătit o are de la 12 ani. Modul de gătit l-a moștenit de la bunicii săi, care l-au crescut. Majoritatea rețetelor sale sunt din zona Moldovei, unde a copilărit. Este căsătorit și are 4 copii, potrivit protv.ro.  

În momentul în care a venit în fața chefilor, la MasterChef România, aceștia l-au recunoscut imediat, el fiind un fost concurent de la „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu a fost așa fericit că l-a revăzut încât a mers și l-a luat în brațe. Totuși, în acel moment, s-a întâmplat un mic accident. Ceaunul cu ciorbă s-a vărsat pe plită, iar Florin Nistor a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut. Totuși, chefii l-au încurajat și s-au delectat cu lipiile coapte și zeama rămasă. 

„Să nu plângi”, i-a spus Florin Dumitrescu atunci când a văzut că ceaunul s-a răsturnat.  

S-a vărsat”, a răspuns concurentul.  

„Și tu plângi”, i-a spus Chef Florin.  

Florin Nistor, accident la MasterChef România – 23 septembrie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Mi-am adus aminte de tine și în momentul în care ai venit, am simțit nevoia să te îmbrățișez. Ne-am văzut acum mulți ani și mi-am amintit că tu ești sensibil și am venit să te iau în brațe pentru că știam că ai nevoie”, i-a spus Florin Dumitrescu.  

„Sunt un om simplu. Un om căruia nu i-a dat nimeni nimic decât Dumnezeu și faptul că chef Bontea mănâncă ce am gătit eu, este o onoare”, a spus Florin, arătând spre Sorin Bontea care mânca dintr-o lipie făcută de el. 

Florin Nistor a plecat acasă cu șorțul și a trecut în etapa următoare. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton