Homepage  / Vedete româneşti

Florin Dumitrescu, vacanță în Italia. Cu ce actori celebri s-a întâlnit juratul de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu, vacanță în Italia. Cu ce actori celebri s-a întâlnit juratul de la Chefi la cuțite

de Cătălina Matei,

După o perioadă încărcată din punct de vedere profesional, chef Florin Dumitrescu a decis că e momentul pentru o binemeritată vacanță. Așa că, împreună cu soția și cele două fiice ale lor, juratul de la „Chefi la cuțite”, emisiunea difuzată de Antena 1, a ajuns în Italia, unde a avut parte și de câteva întâlniri neașteptate.

Zilele acestea, chef Florin Dumitrescu se relaxează din plin pe plajele însorite din Italia, din zona Cagliari, mai precis. Nu singur, ci alături de soția sa, Cristina, și de cele două fiice ale lor, Ava și Mia.

„Am plecat în Italia. Tranzităm prin Roma, destinație finală Cagliari. Încărcăm bateriile, învățăm să mergem cu bicicleta și ne relaxăm. Fetele mele se bucură de nisip mai ceva ca o gașcă de pisicuțe, așa că, de aici încolo cum am stabilit: lăsăm etichetele deoparte și rămânem la statutul de tătic și soț. O vară minunată!”, scria în urmă cu câteva zile celebrul jurat de la „Chefi la cuțite” pe contul său de Instagram.

De altfel, pe InstaStory, Florin Dumitrescu ține și un mic jurnal, cu videouri din vacanța sa. Și, pe lângă plajă și mare, celebrul chef de la Antena 1 a avut parte și de câteva întâlniri neașteptate cu celebrități.

„Întrerup seria de poze de la plajă pentru această poză”, a scris juratul de la „Chefi la cuțite” în dreptul unei imagini în care el și familia sa apar alături de celebrul actor Dennis Quaid, cunoscut pentru filme precum „Capcană pentru părinți” și „Unde vei fi poimâine?”.

A doua zi după întâlnirea cu Dennis Quaid, Florin Dumitrescu a mai avut parte de altă experiență neașteptată: a dat la plajă peste „Prințul Charles”. Mai precis, peste actorul care l-a interpretat pe actualul rege al Marii Britanii în seria „The Crown / Coroana”, nimeni altul decât Dominic West. Cei doi s-au fotografiat, iar Florin a dezvăluit și câteva informații.

Dominic West se pare că este fascinat de Transilvania, precum personajul pe care îl joacă! Ziua de plajă: caniculă, fără valuri, nisip fierbinte”, a scris chef Dumitrescu pe Instagram.

Iar seria întâlnirilor cu celebrități nu s-a oprit aici pentru Florin Dumitrescu.

@carlocracco pentru cunoscători! Măcar am luat și contactul frizerului lui Cracco. Din septembrie cine se tunde la Milano când joacă Inter acasă?”, a mai scris vedeta Antenei 1 în dreptul unei fotografii în care apare alături de Carlo Cracco, un celebru bucătar italian, membrul al juriului de la „MasterChef”, ediția italiană.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton