; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Dumitrescu va fi din nou tată (1)

Florin Dumitrescu va fi din nou tată

27 October 2014

După ce anul trecut în luna iunie au devenit pentru prima oară părinți, Florin Dumitrescu și soția sa vor retrăi în curând aceleași emoții: chef-ul de la Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' va deveni din nou tată, soția sa, Cristina, fiind din nou însărcinată.

Cristina este însărcinată în trei luni și jumătate și se simte foarte bine', spune Florin. 'Imediat după ce ne-am întors din luna de miere am aflat că vom fi din nou părinți', continuă el. 'În clipa în care am aflat rezultatul, am început să râd și aproape că mi-au dat lacrimile. Ne doream mult încă un copil și nu speram să se întâmple așa de repede.'

[Not a valid template]

Juratul de la Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' povestește că soția sa se simte foarte bine, deși are parte de o sarcină diferită de prima.

'Cristina are mai multe pofte decât la prima sarcină, așa că pentru mine e o perioadă mai solicitantă: dacă nu gătesc acasă sau la restaurant pentru ea, alerg prin oraș după pizza cu rucola și parmezan, profiterol și croissante.'

Cei doi încă nu au aflat sexul bebelușului, astfel că sunt nerăbdători să descopere dacă micuța Ava va avea un frățior sau o surioară.

'Nu știm deocamdată ce vom avea, eu însă mărturisesc că îmi doresc fetiță, în vreme ce Cristina mă amenință că e băiat. Sunt curios cum va reacționa Ava când își va vedea frățiorul sau surioara. Oricum, cert e că în ultima vreme a făcut o pasiune pentru păpușile bebeluși. Cred că simte ea ceva', mai spune bucuros Florin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare