Homepage  / Televiziune

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primele reacții după ce Laurențiu și Pablo au pierdut finala Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primele reacții după ce Laurențiu și Pablo au pierdut finala Chefi la cuțite 2023, sezonul 11
9

de Roxana Mirea,

Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. A fost o finală istorică pentru că este pentru prima dată în 11 sezoane ale show-ului culinar de la Antena 1, când ultima bătlie pentru marele premiu s-a dat între concurenții câștigători ai cuțitelor de aur. Iată ce au declarat Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu după ce concurenții lor, Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu (Pablo) au pierdut finala.

Laurențiu și Pablo, după ce au pierdut finala Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Finala s-a jucat între toate cuțitele de aur ale acestui sezon, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Așadar, cursa a fost foarte strânsă, toți cei trei finaliști fiind bucătari foarte buni. Cum era de așteptat, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost dezamăgiți că nu au câștigat concurenții lor Chefi la cuțite 2023, sezonul 11.

Iar are Bontea noroc. Nu se poate. (…) A câștigat cea mai bună. Bravo. (…) Mă duc să-mi plâng puțin de milă, dar foarte puțin”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Eu am dat tot ce am putut. Asta a fost astăzi. Ea a fost mai bună. Îmi accept greșelile și merg înainte pe drumul meu. (…) Nu pot să spun că sunt dezamăgit total. Am încercat să dau tot ce-i mai bun. Probabil nu mi-au ieșit lucrurile exact cum voiam eu să iasă”, a spus Laurențiu.

Mă bucur pentru norocul ei. Trebuie să accepți când… Bă, ți-ai luat-o în dinți, mergi mai departe. Asta e. Am fost finalist oricum și am luat o pensetă”, a spus Pablo, râzând și făcând referire la penseta pe care i-a oferit-o chef Scărlătescu înainte ca Gina să anunțe câștigătorul sezonului 11.

Singura chestie pe care aș putea să i-o reproșez lui Laurențiu este că nu știe cum să se gestioneze el cu emoțiile lui. Atât”, a spus Florin Dumitrescu.

laurentiu-si-pablo-dupa-ce-au-pierdut-finala-chefi-la-cutite-2023-sezonul-11-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Florin Dumitrescu, mesaj după finala Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

După ce a fost anunțat câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, Florin Dumitrescu a intrat pe Instagram și a declarat că este mândru de Laurențiu, cuțitul lui de aur.

Suntem de acord, da? Am câştigat amândoi o experiență minunată, Laurențiu Neamțu! Laurențiu a avut un parcurs extraordinar şi sunt mândru că a fost cuțitul meu de aur finalist. Felicitări, Ninei, pentru victorie.

Bonteo, plec în vacanță ca să-mi încarc bateriile pentru următoarea bătălie, zic să te pregăteşti de-acum. Şi felicitări şi lui Pablo – ai avut un concurent redutabil, Cătălin. A fost o finală memorabilă”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

În secțiunea de comentarii, Laurențiu i-a mulțumit că a avut încredere în el. „Mulțumesc mult, a fost o experiență de neuitat!! Mă bucur că am făcut parte din echipa ta, și că am transmis ceva contructiv celor de acasă!! Amândoi suntem CÂȘTIGĂTORI!! Bravo echipa Gri. Vă mulțumesc din suflet”, a scris Laurențiu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton