; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0585 (2)

Florin Dumitrescu şi-a inaugurat cu fast restaurantul

02 June 2014

Chef Florin Dumitrescu a făcut spectacol la evenimentul de lansare a restaurantului pe care l-a deschis în Bucureşti săptămâna trecută. Urcat pe bar, el şi-a demonstrat încă o dată măiestria de bucătar şi a reuşit, în doar câteva secunde, să realizeze o farfurie spectaculoasă, spunându-le celor prezenţi că restaurantele care se respectă pregătesc acest dish în faţa clienţilor.

„Vreau să le multumesc tuturor celor care au răspuns invitaţiei şi au fost alături de mine la acest eveniment', a declarat vedeta Pro.

[Not a valid template]

Printre cei care au vrut să fie alături de Chef Florin la lansare s-au numărat: Laura Cosoi, Teo Trandafir, Cătălin Scărlătescu, Andreea şi Cabral Ibacka, Julie Mayaya, Mihai Chiţu, Adrian Oianu, Antonio Passarelli, Matteo, câştigătorii primelor două sezoane ale show-ului MasterChef', Petru Buiuca şi Aida Paraşcan, precum şi alţi concurenţi ai acestei emisiuni, cu care Florin a şi lucrat în diverse proiecte culinare.

Am muncit ca nebunii în ultimele două săptămâni, aproape că am dormit în bucătărie, dar mă bucur că ne-am adunat atât de mulţi şi, ca să folosesc o expresie din locul meu preferat, bucătăria, am pus de-o petrecere cu sare şi piper. Vara abia începe, vă aştept pe toţi să mă jurizaţi', a povestit Florin Dumitrescu, care, pe 7 iunie, va face cununia religioasă cu soţia sa, Cristina, mama fetiţei sale, Ava.

Finala celui de-al patrulea sezon Master Chef' va difuzată la Pro TV pe 10 iunie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare