Homepage  / Vedete româneşti

Florin Dumitrescu, prima reacție după ce Antena 1 a anunțat că el, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au plecat de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu, prima reacție după ce Antena 1 a anunțat că el, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au plecat de la Chefi la cuțite
21

de Roxana Mirea,

Antena 1 a anunțat că chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au renunțat la rolul de jurați de la Chefi la cuțite. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. La scurt timp după ce s-a aflat de plecarea lor, Florin Dumitrescu a publicat un mesaj pe rețelele sociale.  

Florin Dumitrescu, mesaj după ce s-a aflat că a plecat de la Antena 1 

Într-un amplu comunicat de presă, Antena 1 a anunțat joi, 12 octombrie, despărțirea de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Șefii celor trei jurați au ieșit cu declarații oficiale. În momentul de față, la Antena 1 se difuzează sezonul 12 „Chefi la cuțite”, filmat în primăvară. 

Fanii emisiunii au fost luați prin surprindere de această veste, iar Florin Dumitrescu a publicat, la scurt timp, un mesaj pe pagina lui de Instagram. „Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului!” a scris cheful bucătar, lăsând să se înțeleagă că liniștea lui sufletească este mai importantă decât orice. Mesajul postat de fostul jurat de la Chefi la cuțite este un citat din Nicolae Iorga. 

Imediat, fanii lui au reacționat. „Cred că pentru toți e gata cu Chefi la cuțite. Mare păcat, dar aia e. Orice început are și un sfârșit”, „Nu o să mai fie niciodată la fel Chefi la cuțite fără voi! Ați fost incredibili în toți acești ani”,„Era emisiunea mea preferată. Fără voi chiar nu mai are farmec deloc”, „Orice început, are si un sfârșit! Succes în următoarele proiecte” și „Sper să vă mai văd în alt format. Dat fiind faptul că toți 3 ați hotărât acest lucru”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.  

De ce Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea au renunțat la Chefi la cuțite 

Antena 1 a anunțat înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul „Chefi la Cuțite” continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând. 

Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023). 

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall, producătoarea show-ului.  

Cristina Sabău (Mariposa) și Nadd Hu, eliminate de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. „Îmi venea să fug”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton