Homepage  / Vedete româneşti

Ce surpriză pregătește fanilor Florin Dumitrescu după plecarea din emisiunea „Chefi la cuțite”. Nu a pierdut timpul în ultimele luni

Ce surpriză pregătește fanilor Florin Dumitrescu după plecarea din emisiunea „Chefi la cuțite”. Nu a pierdut timpul în ultimele luni
14

de Cristina Țapu,

Florin Dumitrescu a decis să facă o surpriză fanilor săi după ce a renunțat să mai apară pe micul ecran temporar și nu va mai putea fi văzut la emisiunea „Chefi la cuțite”. Iată toate detaliile!

Ce surpriză pregătește Florin Dumitrescu după retragerea din emisiunea „Chefi la cuțite”

Chiar dacă momentan a părăsit ecranul mic și s-a retras din show-ul culinar „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu nu stă degeaba. Bucătarul a venit cu o veste entuziasmantă pentru admiratorii săi, anunțând că va relansa cărțile sale de bucate. Vestea a stârnit bucurie printre fani, aceștia așteptând cu nerăbdare să achiziționeze noile ediții ce vor conține rețetele inconfundabile ale lui Florin Dumitrescu.

„V-am pregătit o surpriză! Mi-am dorit să retipăresc cărțile mele pe o hârtie ecologică, iar din grijă pentru mediu am folosit hârtie certificată FSC, conservând pădurile pentru un viitor mai verde.(…) Și, pentru că îmi doresc să gătiți cu mine în această iarnă și să ajungă cărțile mele la cât mai mulți dintre voi, v-am pregătit un pachet cu un preț special!”, a scris Florin Dumitrescu, pe pagina personală de Facebook.

Florin DumitrescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Motivul pentru care Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu nu mai fac parte din emisiunea „Chefi la cuțite”

Prin intermediul unui comunicat de presă, Antena 1 a confirmat înlocuirea celor trei membri ai juriului original al emisiunii „Chefi la cuțite”: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Această emisiune va aduce noi personalități în calitate de jurați, iar numele vor fi dezvăluite în curând.

Despărțirea dintre chefi și Antena 1 a survenit din cauza refuzului celor trei jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform programului stabilit în martie 2023. Foștii membri ai juriului au justificat refuzul invocând o stare de oboseală, cu toate că între filmări a existat o pauză de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Cătălin Scărlătescu își lansează propria carte de bucate cu ajutorul inteligenței artificiale

După plecarea din emisiunea culinară, Cătălin Scărlătescu a acționat rapid și a venit în fața fanilor săi cu un proiect nou, cu totul unic pe piața din România. Celebrul bucătar își va lansa propria carte de bucate, disponibilă în format digital și creată cu ajutorul inteligenței artificiale!

În cadrul noului său proiect, Cătălin Scărlătescu se bucură de colaborarea cu un partener de încredere, afaceristul Mihai Găvan, care are o experiență mai vastă în domeniul digital. Conform declarațiilor făcute de acesta, cartea intitulată „Grătar de Călător” reprezintă un proiect unic pe piața din România și a fost realizată cu sprijinul inteligenței artificiale.

„Grătar de Călător” se va lansa în data de 24 noiembrie, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre surprizele pe care bucătarul Cătălin Scărlătescu le-a pregătit.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton