Homepage  / Vedete româneşti

Florin Dumitrescu, îngrijorat din cauza filmărilor pentru Masterchef: „Voi da bătăi de cap stilistei!”

Florin Dumitrescu, îngrijorat din cauza filmărilor pentru Masterchef: „Voi da bătăi de cap stilistei!”
13

de Cristina Țapu,

Florin Dumitrescu a discutat despre viitoarele filmări ale emisiunii „MasterChef”, care vor începe în curând. Împreună cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, el va evalua preparatele concurenților înscriși în show-ul culinar difuzat la Pro TV. Iată care este cel mai mare motiv de îngrijorare pentru bucătar, cu puțin timp înainte de a păși în platoul de filmare.

Florin Dumitrescu a dezvăluit cea mai mare temere a sa înainte de începerea filmărilor pentru Masterchef

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Noul sezon al show-ului culinar nu a început încă, iar doritorii se mai pot înscrie la casting pentru a demonstra că au calitățile necesare unui bucătar de nota 10.

Florin Dumitrescu, motiv de fericire (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cu toate acestea, filmările vor începe în curând, iar Florin Dumitrescu are anumite temeri, deoarece nu a mai filmat pentru un show televizat de aproximativ un an, iar condiția sa fizică nu este cea mai bună. Florin Dumitrescu este de părere că stilistei îi va fi dificil să-l aranjeze corespunzător pentru că a acumulat câteva kilograme și nici nu a început o cură de slăbire.

„S-a mâncat bine și luna asta. Din nefericire nu am început regimul și pe când vom începe filmările voi da bătăi de cap stilistei. Deja am depășit un an de la ultima zi de filmare și încă sunt în pauză. Problema este că nu se închide sacoul dacă nu mă potolesc cu mâncarea. Cât am scris treaba asta mi s-a făcut foame și abia aștept cină să mănânc niște paste”, a scris chef Florin Dumitrescu, cu umor, pe pagina personală de Instagram.

La mijlocul lunii aprilie s-a confirmat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la PRO TV în calitate de jurați pentru emisiunea „MasterChef”, aceștia fiind cei care au evaluat concurenții în primele trei sezoane ale show-ului culinar de mare succes de la PRO TV.

Chefii sunt plătiți regește de către PRO TV pentru a face parte din echipa MasterChef

După 10 ani, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu revin în postura de jurați la MasterChef România, de la Pro TV, spre bucuria fanilor.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu primeau aproximativ 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru a fi jurați în emisiunea Chefi la cuțite, potrivit news18.ro. Totuși, chefii ar fi fost nemulțumiți pentru că producția în sine scotea milioane de euro din publicitate, iar ei primeau mult mai puțin. 

După ce au plecat de la Antena 1, Pro TV le-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu pentru a reveni la MasterChef. Conform sursei de mai sus, șefii postului din Pache Protopopescu le-au oferit celor trei bucătari de două ori mai mulți bani decât Antena 1. Așadar, ei ar câștiga 600.000 de euro pe an la Pro TV. Asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau circa 20.000 de euro pe lună. 

Sursă foto: Instagram Florin Dumitrescu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton