Homepage  / Vedete româneşti

Florin Dumitrescu, după ce a gustat pietre la MasterChef. „Ar putea intra în orice dietă” EXCLUSIV

Florin Dumitrescu, după ce a gustat pietre la MasterChef. „Ar putea intra în orice dietă” EXCLUSIV

de Cătălina Matei,

Chef Florin Dumitrescu tocmai ce a revenit în formatul care l-a făcut celebru în urmă cu 10 ani, „MasterChef”. Nu singur, ci alături de bunii săi prieteni – Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Cei trei au parte de noi provocări, printre care și degustări cu ingrediente neobișnuite… de exemplu, pietre!

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au jurizat marți seara, pe 10 septembrie, primele preparate din sezonul 9 „MasterChef România”.  Cum au decurs filmările după întoarcerea lor la Pro TV? Și ce ingrediente i-au lăsat fără replică? Aflăm mai multe de la Chef Florin Dumitrescu!

Cum au decurs filmările? Și ce aspecte ți-au dat cel mai mult de furcă?

Nu eram sigur dacă oamenii s-ar bucura să urmărească „MasterChef” cu mine atât de jovial, dar am văzut primul episod și m-am liniștit. E foarte caterincă.

Aveți vreun obicei la care țineți înainte de filmări?

Nu, nu avem niciun obicei de care să ne ținem înainte de a începe filmările. Ne bem cafeaua, ne întâlnim la platou. De regulă, înainte de filmări, vorbim foarte des.

Ce combinații de ingrediente te-au luat prin surprindere? Din ce au gătit concurenții…

Pietrele din farfuria aia m-au șocat cel mai tare. Pentru că am văzut o singură dată pe TikTok chestia asta și mi s-a părut wow. Însă, după ce am gustat, mi-am dat seama că e o chestie foarte interesantă acolo – să te bucuri de sos, dar nu și de mâncare. Ar putea intra în orice dietă din asta pentru oamenii gurmanzi, să tragi pietre la tigaie, în tot felul de lucruri.

Și ce nu ai combina tu niciodată în bucătărie?

N-aș combina niciodată în bucătărie combinații de gust dubioase, de tipul usturoi și ciocolată, lucruri de genul acesta nu aș face. Aș păstra eleganța. Dar eu tot caut combinațiile de negăsit și de negreșit.

Dincolo de filmări, cum a fost vara aceasta pentru tine?

Vara asta a fost destul de interesantă, ținând cont că am petrecut-o la filmări. În mod normal, verile erau pentru stat acasă cu familia și plecat în vacanțe. De data asta am petrecut-o la filmări, mai puține vacanțe, dar pentru mine și colegii mei a fost cumva ca o vacanță petrecută împreună.

Și, dacă ar fi să jucați toți trei în același film, ce personaje vi s-ar potrivi cel mai bine?

Mi-a zis cineva că aș putea să joc un doctor creativ, dar eu nu sunt de acord. Eu aș vrea să fiu personajul acela care apare așa aiurea într-un loc și salvează situația. Sorin cred că ar fi personajul negativ, cu râs malefic. Iar Cătălin este personajul, cred eu, master Yoda, care te învață cum stau lucrurile.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton