Homepage  / Vedete româneşti

Chef Florin Dumitrescu, despre conflictul cu Antena 1 și amenințările primite din partea avocaților. „Nu știu cât o să mă coste”

Chef Florin Dumitrescu, despre conflictul cu Antena 1 și amenințările primite din partea avocaților. „Nu știu cât o să mă coste”
6

de Redactia Tvmania

Florin Dumitrescu a făcut prima sa declarație publică de la anunțul neașteptat al Antenei 1, care dezvăluia că el și colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au renunțat la postura de jurați în emisiunea Chefi la Cuțite.

Postul de televiziune a intentat un proces împotriva celor trei chefi, care până acum au păstrat tăcerea cu privire la situația lor. Iată că Florin Dumitrescu a decis să împărtășească câteva aspecte despre momentele dificile prin care trece după e a renunțat la colaborarea cu Antena 1.

Florin Dumitrescu susține că a fost amenințat de avocații trustului Intact

Florin Dumitrescu a distribuit un clip video pe pagina persoanlă de Instagram în care a vorbit despre problemele pe care le întâmpină din cauza întreruperii colaborării cu Antena 1.

Bucătarul susține că nu poate oferit foarte multe detalii despre ce se petrece din cauza clauzei de confidențialitate, însă a subliniat că a primit mai multe amenințări din partea avocaților trustului Intact, din care face parte și Antena 1.

„În condițiile în care mă aflu acum cu procesul pe rol, cu ameninșări de la avocați, cu notificările pe care le tot primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat. Da, e sensibilă povestea. (…) Ca persoană publică sau privată, mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios și un pic cam greu de dus”, a declarat Florin Dumitrescu pe pagina personală de Instagram.

Florin Dumitrescu consideră că libertatea de exprimare îi este îngrădită. Cu riscul de a-i fi intentat un nou proces, bucătarul și-a exprimat nemulțumirile pe pagina de Instagram.

„Dar ca să știți, să înțelegeți situația prin care trec în acest moment. Am două procese pe rol, în civil – pentru interpretarea unor clauze din contract. Interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui este dreptatea, de partea angajatorului sau de partea mea. Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertatea și cu ușurință și să spun despre ce e vorba și cum stau lucrurile de fapt. N-am voie să fac asta, că am o confidențialitate semnată”, a declarat Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a încetat colaborarea cu Antena 1 după 9 ani

În concluzie, Florin Dumitrescu a subliniat că i-a plăcut să facă parte din Antena 1 timp de 9 ani și se simte dezamăgit de modul în care s-a încheiat colaborarea dintre el și trustul Intact. În toți acești ani, el s-a străduit să facă bine și să fie profesionist, iar eforturile sale sunt acum trecute cu vederea, susține acesta în clipul de pe Instagram.

Florin DumitrescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„De aia, aveți grijă pe cine lăsați în casa voastră și aveți grijă în ce casă intrați. Atât. M-am răcorit. Nu știu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces pe rol, dar cine știe?! Că libertatea de exprimare se pare că e doar de o anumită tabără, nu o avem toți. Și în orice caz, nu o avem toți egală”, a concluzionat, vizibil deranjat, Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu susține că plecarea de la Antena 1 nu a avut loc din considerente financiare

Florin Dumitrescu a rupt tăcerea și a distribuit un mesaj în mediul online în care a ținut să menționeze că plecarea sa de la Antena 1 nu a fost una care a avut loc din considerente financiare, așa cum s-a vehiculat în presă. În plus, Florin Dumitrescu nu a exclus varianta implicării într-un nou proiect alături de foștii săi colegi, deși a subliniat că momentan nu au planificat nimic concret.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton