Homepage  / Vedete româneşti

Florin Dumitrescu, cadou spectaculos pentru soția lui. „Mi-a adus aminte de verile petrecute în linişte la malul mării”

Florin Dumitrescu, cadou spectaculos pentru soția lui. „Mi-a adus aminte de verile petrecute în linişte la malul mării”
12

de Redactia Tvmania

Florin Dumitrescu, gest de milioane pentru soția sa, Cristina. Ce cadou i-a făcut îndrăgitul bucătar partenerei sale de viață.

Florin Dumitrescu, cadou spectaculos pentru Cristina Sima

Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina încă din 2014 și împreună au două fetițe. Pe parcursul timpului, bucătarul și-a exprimat în repetate rânduri dragostea pentru familia sa în mediul online, declarându-și iubirea față de soție în fața fanilor.

Recent au apărut zvonuri în presă că cei doi se află în pragul divorțului. Deranjat de aceste speculații, Florin Dumitrescu a reacționat vehement și a negat categoric astfel de informații, afirmând că are în continuare o căsnicie fericită alături de Cristina. Mai mult decât atât, Florin Dumitrescu i-a oferit un cadou spectaculos soției sale, după cum a povestit pe pagina personală de Instagram.

„Mă duc să îi iau cadoul Cristinei pentru 14 februarie, 24 februarie, 1 martie, 8 martie și 1 iunie. Un singur cadou pentru toate. Dacă mă chinui puțin includ și ziua ei de naștere!”, a scris Florin pe pagina personală de Instagram.

La scurt timp, bucătarul a dezvăluit că i-a cumpărat Cristinei un ceas spectaculos. „Babe, să îl porți cu drag! M-a atras culoarea, mi-a adus aminte de verile petrecute în linişte la malul mării!”, a scris Florin, în cadrul imaginii în care prezintă fanilor ceasul pe care l-a achiziționat.

florin-dumitrescu-cadou-sotieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cum s-au cunoscut Cristina Sima și chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima, s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, chiar în restaurantul unde cunoscutul chef lucra la acea vreme. Ea venise pentru o degustare, dar o simplă întrevedere în interes profesional s-a transformat ușor într-o poveste de iubire.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă.

Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat Florin Dumitrescu pentru revista VIVA!

Sursă foto: Instagram Florin Dumitrescu – Cristina Sima

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton