Florin Dumitrescu, îndrăgitul mebru al juriului Masterchef a dat o veste neașteptată fanilor prin intermediul paginii personale de Instagram. Iată ce anunț a făcut!
de Cristina Țapu,
Florin Dumitrescu, îndrăgitul mebru al juriului Masterchef a dat o veste neașteptată fanilor prin intermediul paginii personale de Instagram. Iată ce anunț a făcut!
Florin Dumitrescu a anunțat pe Facebook și Instagram că, începând de pe 12 martie 2025, va începe o dietă de 21 de zile. Cu o notă de ironie, el a mărturisit că această zi este „foarte tristă” pentru el, dar, motivat, își propune să slăbească 13 kilograme.
„Azi o zi foarte tristă pentru mine. De azi, timp de 21 de zile, intru la dietă. Dieta aia nenorocită. Azi am 96 de kilograme, la finalul lor sper să am 83 de kilograme. Dar după aia măcar nu îmi mai explodează vestele de la Masterchef”, a scris acesta, cu doza caracteristică de umor.
Comentariile internauților nu au întârziat să apară – în timp ce unii i-au transmis mesaje de susținere, alții, curioși, au vrut să afle mai multe despre dieta pe care a început-o. „Multă răbdare și succes! Dacă reușiți, împărtășiți cu noi dieta. O zi plină de frumos!”, i-a scris un fan, în timp ce altul i-a solicitat direct: „Dați-ne și nouă rețeta!”.
Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar de-a lungul timpului numele său a ajuns să fie sinonim cu excelența culinară.
Puțini știu că Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, celebru pentru aparițiile sale la „MasterChef” și „Chefi la Cuțite”, ar fi putut să urmeze o carieră sportivă de succes, fiind campion național la polo.
Totuși, a ales să își dedice viața gastronomiei. La doar 14 ani, a descoperit pasiunea pentru bucătărie și, de-a lungul timpului, a devenit faimos nu doar pentru talentul său culinar, ci și pentru aparițiile sale televizate în diferite emisiuni de succes.
Renumitul bucătar a menționat că, la vârsta de 17 ani, câștiga deja mai mult decât mulți dintre cei din jurul său, însă acest lucru a venit cu prețul muncii în două restaurante, în calitate de bucătar de linie. Din această cauză, nu a avut parte de vacanțe sau de timp liber. Cu toate acestea, Florin Dumitrescu este de părere că rezultatele pe care le are acum au meritat orice sacrificiu pe care l-a făcut la începutul carierei.
Sursă foto: PRO TV
Citește și;