Homepage  / Televiziune

Florin Dumitrescu a câștigat a treia bombă cu amulete, la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cum l-au păcălit jurații pe Valentin Butnaru

Florin Dumitrescu a câștigat a treia bombă cu amulete, la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cum l-au păcălit jurații pe Valentin Butnaru

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, a fost difuzată aseară, 18 septembrie 2023, la Antena 1. Chefii s-au luptat pentru a treia bombă cu amulete, o premieră în istoria show-ului culinar. Valentin Butnaru a degustat farfuriile și a dat verdictul. Florin Dumitrescu este cel care a câștigat cea de-a treia bombă cu amulete. 

Florin Dumitrescu a câștigat a treia bombă cu amulete 

Aseară, 18 septembrie 2023, lupta pentru amuletă le-a adus Chefilor surpriza sezonului 12: încă o bombă! Este pentru prima dată în istoria show-ului culinar când sunt trei bombe cu mai multe amulete puse în joc în același sezon, ceea ce anunță o etapă crâncenă a battle-urilor între echipe. Cel de-al patrulea competitor invitat a fost Raluca Todea, finalistă a sezonului 10.   

Irina Fodor i-a provocat pe chefi să pregătească o rețetă din Italia, dar fără paste. Când farfuriile au fost gata, acestea au fost trimise la degustare. Cel care a degustat preparatele pregătite de chefi a fost prezentatorul Observator 12, Valentin Butnaru. 

N-am mâncat înainte de a veni la degustare, pentru a mă bucura din plin de experiență. Eu nu prea mănânc mult în general, deși știu că nu se vede. Oricum nu prea pot mânca mult, de-asta îmi și place ideea de a fi degustător”, a dezvăluit cu umor Valentin. 

După degustare, Valentin Butnaru a pășit în platoul emisiunii, alături de Irina Fodor, pentru a da verdictul chefilor.  

„E prima și ultima oară când pot să spun felicitări pentru preparate, au fost toate uimitoare. Însă, preparatul câștigător este cel de scaloppine”, a fost vestea dată de Valentin Butnaru, care a crezut că va înmâna bomba cu amulete lui Sorin Bontea, potrivit a1.ro. 

Valentin s-a apropiat pentru a-i înmâna bomba lui Sorin Bontea, însă n-a durat mult și Florin Dumitrescu a strigat de entuziasm, el fiind de fapt câștigătorul.  

Te-am ars! Nu cred!”, a zis Florin Dumitrescu, fericit că a câștigat și totodată amuzat că l-a păcălit pe invitatul special. 

Puteam să jur că el a pregătit-o!”, a explicat Valentin Butnaru, care a picat în farsa jucată de jurați. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton