; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin

Florin Cujbă lansează cartea „Metoda Eleven”, prima metodă de fitness creată 100% de un român și aprobată de Men’s Health SUA

16 April 2018

Florin Cujbă vine în sprijinul pasionaților de sport și alimentație sănătoasă cu „Metoda Eleven', o carte ce le va pune la dispoziție cele mai bune și eficiente programe de sport și nutriție.

 

„Metoda Eleven se referă la 11 săptămâni de antrenamente (mai exact 40) și alimentație. Este o promisiune a mea către cei pasionați de un stil de viată sănătos. Metoda promite rezultate în funcțiile organismului cum ar fi forța, rezistența, puterea, flexibilitatea, iar consecința va fi o mai bună compoziție a corpului. Slăbirea va fi și ea o consecință a acțiunilor noastre', spune Florin Cujbă.

 

Scopul declarativ al acestei cărți este acela de a elimina multe dintre întrebările fără răspuns. „Îmi propun să elimin mituri care fac rău, cum ar fi: rezultate rapide în 2,3 săptămâni. Realitatea nu este așa. Aș vrea să clarific aceste aspecte ce au dus în punctul în care piața nu mai crede în specialiștii din domeniu', explică Florin.

Cartea lui Florin Cujbă este un program complex și complet pentru cei care vor să se pună în formă într-o perioadă de 11 săptămâni de alimentație și antrenamente bine structurate. „Oamenii greșesc atunci când nu au informațiile complete și se apucă de diete după ureche, când aleg antrenori personali fără să știe foarte multe despre ei și mai greșesc și atunci când renunță prea repede la ceea ce și-au propus', este de părere autorul cărții „Metoda Eleven'.

 

Cartea poate fi găsită  începând cu 18 aprilie la centrele de difuzare a presei. Va fi distribuită prin editura Burda și va avea ediție limitată de 5000 de exemplare la pret early bird, după care se va găsi în format online pe www.florincujba.com la secțiunea Eleven.

Metoda Eleven a fost aprobată de Mens Health România și ulterior de Mens Health SUA, fiind prima metodă de Fitness creată 100% de un român.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare